Antena 3 CNN Politică Sorin Oprescu şi-a prezentat demisia din PSD

Sorin Oprescu şi-a prezentat demisia din PSD

Sorin Oprescu şi-a prezentat demisia din PSD
21 Apr 2008   •   10:43

Sorin Oprescu şi-a prezentat luni demisia din Partidul Social Democrat. Gestul vine în contextul în care senatorul se pregăteşte să candideze ca independent la Primăria Generală a Capitalei. El a declarat că nu şi-a dorit să ajungă în această postură, dar că decizia a luat-o după ce posibilitatea de a candida din partea social democraţilor nu a fost niciodată discutată în forurile de partid. Totuşi, deocamdată, Sorin Oprescu nu reproşează nimic foştilor colegi, însă a subliniat de mai multe ori că ne aflăm în Săptămâna Mare, lăsând de înţeles că îşi va regla conturile cu aceştia după sărbătorile pascale.

În urmă cu un an însă, Sorin Oprescu avea o altă opinie legată de demisiile din PSD. "Dacă aş fi fost supărat aş fi făcut şi eu cum au făcut unii cretini: şi-au strâns jucăriile şi au plecat. Nu aşa reuşeşti", declara el atunci într-o emisiune televizată.

Acum, Oprescu a spus că a strâns suficiente semnături pentru a-şi depune candidatura pentru postul de primar al Capitalei, şi a precizat că obiectivul său este strict acela de a câştiga bătălia electorală, nu doar de a accede în turul doi al alegerilor.

Antena3.ro

×
Parteneri
Potopul din Dubai explicat de climatologi
x close