Antena 3 CNN Politică Stolojan, favorit pentru postul de premier din partea PD-L

Stolojan, favorit pentru postul de premier din partea PD-L

Stolojan, favorit pentru postul de premier din partea PD-L
21 Aug 2008   •   23:57

Theodor Stolojan are cele mai mari şanse să fie desemnat de PD-L pentru funcţia de premier. El ar urma să fie locomotiva partidului în campania electorală. Liderul PD-L nu va candida într-un colegiu uninominal, ci se va implica la nivel naţional în promovarea candidaţilor. Cercetările sociologice comadat de PD-L au demonstrat că Theodor Stolojan se bucură de cea mai mare cotă de încredere dintre potenţialii candidaţi la funcţia de prim-ministru.

Potrivit unor surse din cadrul PD-L, Stolojan nu va candida într-un colegiu uninominal, ci se va implica la nivel naţional în promovarea candidaţilor partidului. Practic, Theodor Stolojan va prelua rolul deţinut de Traian Băsescu în 2004, care a tras după el candidaţii Alianţei D.A. Cel mai probabil, Stolojan va fi desemnat premier al Guvernului PD-L pe 12 septembrie, la Conferinţa Naţională Anuală a partidului.

Pregătiri de alegeri se fac şi în tabăra liberală. PNL şi PNŢCD au parafat un acord la strategia comună privind alegerile parlamentare din toamnă. Acordul de colaborare electorală ar trebui semnat până la sfârşitul acestei luni, zic liberalii.

Antena 3
 

×
Parteneri
Programul magazinelor mari din România, de Paște
x close