Antena 3 CNN Politică "Surpriză" pentru un senator PSD. A aflat în platoul Antena 3 că a fost propus vicepremier

"Surpriză" pentru un senator PSD. A aflat în platoul Antena 3 că a fost propus vicepremier

"Surpriză" pentru un senator PSD. A aflat în platoul Antena 3 că a fost propus vicepremier
Sursa foto: foto: captura Antena 3
29 Mai 2019   •   00:15

Senatorul Titus Corlățean a fost votat, marți seară, în CEx-ul PSD de colegii săi de partid vicepremier în locul lui Viorel Ştefan, care a plecat la Curtea Europeană de Conturi.

Citește și: Șerban Nicolae, în cărți pentru șefia PSD

Aflat în platoul emisiunii Sinteza Zilei, Titus Corlățean a afirmat că nu știa de acest fapt, deoarece nu a participat la ședința în care s-au decis noile propuneri de miniștri.

"Aflu de la dvs.. Nu am o astfel de informație. Eu aștept o comunicare oficială, pentru că în lumea mass-media și politicii, apar multe", a spus neîncrezător Titus Corlățean.

Preşedintele interimar al PSD, Viorica Dăncilă, a anunţat marţi, după şedinţa Comitetului Executiv (CEx), că s-a votat ca Titus Corlăţean să fie propus vicepremier, Ministerul Justiţiei să fie preluat de către Ana Birchall, Ministerul Fondurilor Europene de către Roxana Mânzatu iar Ministerul Românilor de Pretutindeni de către Natalia Intotero, potrivit Agerpres.

Totodată, ea a anunţat că Gabriela Firea a fost votată preşedinte interimar al organizaţiei Bucureşti şi vicepreşedinte al PSD, Paul Stănescu - preşedinte executiv al PSD iar Rodica Nassar - secretar general al partidului.

×
Subiecte în articol: Sinteza Zilei
Parteneri
Marcel Ciolacu dă asigurări: Sunt bani de salarii si pensii
x close