Antena 3 CNN Politică Surse: Ministru de Interne, Carmen Dan: Serviciul secret ”Doi și-un sfert” a fost implicat în proteste

Surse: Ministru de Interne, Carmen Dan: Serviciul secret ”Doi și-un sfert” a fost implicat în proteste

Surse: Ministru de Interne, Carmen Dan: Serviciul secret ”Doi și-un sfert” a fost implicat în proteste
Sursa foto: Foto: gov.ro
de M.Z.    |    22 Ian 2017   •   22:31

Ministrul de Interne, Carmen Dan, ar fi spus că Serviciul secret ”Doi și-un sfert” a fost implicat în acțiunea de duminică seara, iar președintele PSD, Liviu Dragnea, a cerut SRI să spună dacă a jucat vreun rol în protestele din această seară.

Mai mult, Dragnea a cerut și o listă cu acoperiții din Justiție

Totul s-a întâmplat la o reuniune de urgență a liderilor coaliției de guvernare care a avut loc astăzi, a dezvăluit Mihai Gâdea, duminică, la emisiunea Sinteza Zilei, de la Antena 3.

La aceeași reuniune, președintele Camerei Deputaților, Liviu Dragnea, a solicitat președintelui Comisiei de control SRI din Parlament un răspuns oficial, pentru a afla dacă a fost implicat în acțiunea din această seară.

Președintele Iohannis le-a spus românilor adunați în Piața Universității că este indignat de faptul că vrea să se schimbe legislația din România și susține că oamenii sunt, pe bună dreptate, indignați.

Câteva mii de persoane s-au adunat duminică seara în Piaţa Universităţii din Capitală, dar și în alte orașe din țară, pentru a protesta faţă de modificările care ar putea fi aduse legislaţiei penale. Protestul a fost anunţat pe reţelele de socializare. 

×
Parteneri
Elevii care pot avea vacanţa de Paşte prelungită
x close