Antena 3 CNN Politică Tăriceanu, atac la "ficusul solemn de la Cotroceni": Vă rog să-mi spuneți că nu sunt singurul care vede toate astea, că ar însemna că am înnebunit!

Tăriceanu, atac la "ficusul solemn de la Cotroceni": Vă rog să-mi spuneți că nu sunt singurul care vede toate astea, că ar însemna că am înnebunit!

Preşedintele ALDE, Călin Popescu Tăriceanu, a ieşit cu un atac la adresa preşedintelui, după declaraţia de miercuri seară a lui Klaus Iohannis.

Tăriceanu, atac la "ficusul solemn de la Cotroceni": Vă rog să-mi spuneți că nu sunt singurul care vede toate astea, că ar însemna că am înnebunit!
Sursa foto: Hepta
de Georgiana Adam    |    10 Sep 2020   •   12:30

Tăriceanu spune că "ficusului solemn de la Cotroceni" are un singur scop, acela de a lăuda guvernul Orban şi "i se aprind luminițe în ochi" atunci când vorbește despre cum trebuie să câștige PNL alegerile.

Tăriceanu: Sunt singurul care observă că singura dată când i se aprind luminițe în ochi e când vorbește despre cum trebuie să câștige PNL alegerile?

"Serios, oameni buni, sunt singurul care vede că toate ieșirile publice ale ficusului solemn de la Cotroceni au un singur scop, acela de a mai lăuda guvernul falimentar #Orban? Ieri a ieșit, din nou, la ora 18.00, să ne spună că pe 14 septembrie începe școala, de parcă noi care avem copii nu am ști și nu am sta cu inima cât un purice! Faptul că începe școala ar fi trebuit să i-o spună lui Orban acum câteva luni!

Sunt singurul care observă că singura dată când i se aprind luminițe în ochi este atunci când vorbește despre cum trebuie să câștige #PNL-ul toate alegerile?

Şeful ALDE: Vă rog să-mi spuneți că nu sunt singurul care văd toate astea, pentru că ar însemna că am înnebunit!

Sunt singurul care observă că marele lui program intitulat "România Educată" este doar praf în ochii noștri?

Sunt singurul care vede că, în vremuri atât de grele ca cele prin care trecem, #Președintele care ar trebui să fie al nostru al tuturor este doar un mărunt #activist de partid plătit din banii noștri?

Vă rog să-mi spuneți că nu sunt singurul care văd toate astea pentru că ar însemna că am înnebunit!", a scris şeful ALDE, Călin Popescu Tărieanu, joi, pe pagina sa de Facebook.

×
Parteneri
Răsturnare de situaţie în intenţia de vot la alegerile locale
x close