Antena 3 CNN Politică Tăriceanu, către Orban: Prenumele tău este „Ridicol”! Asta e tot ce poți tu și guvernul tău de hoți

Tăriceanu, către Orban: Prenumele tău este „Ridicol”! Asta e tot ce poți tu și guvernul tău de hoți

Liderul ALDE, Călin Popescu Tăriceanu, l-a criticat în termeni duri pe premierul Ludovic Orban, după ce șantierul de la Centura A0 a Capitalei a fost inaugurat cu artificii: ”Pentru un ciot de șantier tragi artificii și tai panglici de lungime mai mare decât șoseaua? Orban, numele tău e ”.

Tăriceanu, către Orban: Prenumele tău este „Ridicol”! Asta e tot ce poți tu și guvernul tău de hoți
Sursa foto: Hepta
de Silvia Țigănilă    |    18 Aug 2020   •   21:15

Orban, prenumele tău este „Ridicol”! Pentru un ciot de șantier de pe Centura Capitalei de doar 2 kilometri tragi artificii și tai panglici de lungime mai mare decât șoseaua? Sper că îți dai seama că artificiile și panglicile au costat mai mult decât cei 2 kilometri de centură. Dar propaganda nu are limită de preț, nu?

Asta e tot ce poți tu și guvernul tău de hoți și de incompetenți. E timpul să plecați acasă!”, a scris pe pagina sa de Facebook Călin Popescu Tăriceanu.

Șantierul de la Centura A0 a Capitalei a fost inaugurat

Momente de colecţie cu Ludovic Orban, la inaugurarea lucrărilor la Autostrada 0, cea care ar urma să înconjoare Capitala. Premierul a fost primit cu fumigene tricolore şi s-a lăudat că România are nevoie de un Guvern precum cel pe care îl conduce.

Premierul Ludovic Orban declară că autostrada de centură e vitală pentru București, el participând la deschiderea oficială a lucrărilor pentru Autostrada de Centură București (A0), Sector Sud, Lotul 2, Vidra – Bragadiru.

Citiți și:

Ludovic Orban, încercări disperate pentru a-și păstra scaunul. ”În 30 de ani nu s-a întâmplat așa ceva”

×
Subiecte în articol: Tariceanu Ludovic Orban
Parteneri
Elena Mateescu anunță o nouă schimbare a vremii, de Florii
x close