Antena 3 CNN Politică Tăriceanu ia în calcul devansarea alegerilor parlamentare

Tăriceanu ia în calcul devansarea alegerilor parlamentare

Tăriceanu ia în calcul devansarea alegerilor parlamentare
22 Feb 2008   •   16:06

Premierul Călin Popescu Tăriceanu a declarat, vineri, la Galaţi, că Guvernul ia în calcul devansarea alegerilor parlamentare. Tăriceanu a anunţat că se gândeşte la această soluţie, având în vedere "turbulenţa" de pe scena politică românescă.

"Va trebui să analizăm foarte serios posibilitatea de a organiza alegerile parlamentare, de a le devansa, în aşa fel încât eforturile nostre să fie mai eficient utilizate, eforturi la nivelul implicării resurselor umane, resurselor financiare pentru organizarea unei campanii", a anunţat premierul, în deschiderea lucrărilor Biroului Permanent Naţional al Ligii Aleşilor Locali PNL.

În aceeaşi zi, tot la Galaţi, Tăriceanu a spus că data la care se vor desfăşura alegerile locale ar putea fi stabilită săptămâna viitoare.

În ceea ce priveşte alegerile locale, preşedintele liberalilor a dat asigurări că acestea vor avea loc la timp. Data exactă va fi stabilită săptămâna viitoare. Potrivit lui Tăriceanu, cea mai bună variantă pentru alegerile locale este: 25 mai pentru primul tur şi 8 iunie pentru turul al doilea. Tăriceanu a făcut aceste afirmaţii astăzi, la Galaţi, în cadrul lucrărilor Biroului Permanent Naţional al Ligii Aleşilor Locali ai PNL.

La lucrările Biroului Permanent Naţional al Ligii Aleşilor Locali PNL participă, timp de două zile, şi miniştrii Cristian David şi Ludovic Orban.

Antena3.ro

×
Parteneri
A început distribuirea pensiilor pe luna mai. Anunţul Poştei Române
x close