Antena 3 CNN Politică Tăriceanu, mesaj acid pentru Iohannis și Orban. ”De ce întârziați cu măștile? Nu v-ați înțeles la comisioane?”

Tăriceanu, mesaj acid pentru Iohannis și Orban. ”De ce întârziați cu măștile? Nu v-ați înțeles la comisioane?”

Călin Popescu Tăriceanu a transmis un mesaj dur către președintele Klaus Iohannis și premierul Ludovic Orban. ”De ce întârziați cu măștile? Nu v-ați înțeles la comisioane?”, a scris Tăriceanu pe Facebook.

Tăriceanu, mesaj acid pentru Iohannis și Orban. ”De ce întârziați cu măștile? Nu v-ați înțeles la comisioane?”
Sursa foto: Hepta
de Silvia Țigănilă    |    22 Aug 2020   •   13:30

Klaus, Ludovic să știți că nu am uitat că încă nu ați adus măștile pentru persoanele cu venituri mici! Vă simțiți puțin, dar măcar puțin vinovați pentru că avem 1400 de noi infectați în fiecare zi sau totul este din cauza nenorocitei de opoziții și a „inconștienților” de la CCR? Vă este vreun pic rușine că după ce semnați contracte dubioase, pe care Parchetul se face că nu le vede, nici măcar nu mai livrați ceea ce noi toți am plătit deja? De ce întârziați cu măștile? Nu v-ați înțeles la comisioane?

Simțiți vreun pic de solidaritate cu oamenii care au nevoie de măști? Eu propun să le dați banii pe lunile acestea în care erați obligați să le dați măști, dar v-a durut în cot! Și o să-și cumpere ei măști, pentru că voi e clar că nu sunteți în stare să le aduceți”, a scris Tăriceanu, sâmbătă, pe pagina sa de Facebook.

Tăriceanu: Guvernul va trebui să dubleze alocațiile. Stați liniștiți, sunt bani, dar îi țin dosiți pentru campanie

"Ca să fiu sigur că nu cădeți pradă propagandei Iohanniste, vă spun că votul din Parlament împotriva măririi alocațiilor copiilor cu doar 20% înseamnă că Guvernul va trebui să dubleze alocațiile așa cum prevede legea.

Aceeași soartă va avea și ordonanța care mărește pensiile cu un procent mai mic de 40%!

Tăriceanu: Fondul de rezervă pe care și l-a pus Orban, 2.000.000.000 lei, destinați cumpărării de voturi

Stați liniștiți, sunt bani, dar îi țin dosiți pentru campanie. Uitați-vă la fondul de rezervă pe care și l-a pus Orban la rectificare: 2.000.000.000 lei! Două miliarde lei destinați cumpărării de primari de la alte partide și de voturi!

Orban și-a pus în doar 9 luni mai mulți bani la fondul de rezervă decât mi-am pus eu ca prim-ministru în 4 ani", este mesajul transmis, joi, de şeful ALDE.

×
Subiecte în articol: Tariceanu Ludovic Orban Klaus Iohannis
Parteneri
Elena Mateescu anunță o nouă schimbare a vremii, de Florii
x close