Antena 3 Politică Tăriceanu: Guvernul va trebui să dubleze alocațiile. Stați liniștiți, sunt bani, dar îi țin dosiți pentru campanie

Tăriceanu: Guvernul va trebui să dubleze alocațiile. Stați liniștiți, sunt bani, dar îi țin dosiți pentru campanie

de Gabriel Dano    |    20 Aug 2020   •   16:03
Tăriceanu: Guvernul va trebui să dubleze alocațiile. Stați liniștiți, sunt bani, dar îi țin dosiți pentru campanie
Sursa foto: Hepta

Preşedintele ALDE, Călin Popescu Tăriceanu, spune că, în urma votului din Parlament, Guvernul va trebui să dubleze alocațiile, aşa cum prevede legea, şi susţine că sunt bani pentru această majorare, doar că sunt "dosiți pentru campanie".

"Ca să fiu sigur că nu cădeți pradă propagandei Iohanniste, vă spun că votul din Parlament împotriva măririi alocațiilor copiilor cu doar 20% înseamnă că Guvernul va trebui să dubleze alocațiile așa cum prevede legea.

Aceeași soartă va avea și ordonanța care mărește pensiile cu un procent mai mic de 40%!

Tăriceanu: Fondul de rezervă pe care și l-a pus Orban, 2.000.000.000 lei, destinați cumpărării de voturi

Stați liniștiți, sunt bani, dar îi țin dosiți pentru campanie. Uitați-vă la fondul de rezervă pe care și l-a pus Orban la rectificare: 2.000.000.000 lei! Două miliarde lei destinați cumpărării de primari de la alte partide și de voturi!

Orban și-a pus în doar 9 luni mai mulți bani la fondul de rezervă decât mi-am pus eu ca prim-ministru în 4 ani", este mesajul transmis, joi, de şeful ALDE, Călin Popescu Tăriceanu.
 

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close