Antena 3 CNN Politică Tăriceanu: Guvernul va trebui să dubleze alocațiile. Stați liniștiți, sunt bani, dar îi țin dosiți pentru campanie

Tăriceanu: Guvernul va trebui să dubleze alocațiile. Stați liniștiți, sunt bani, dar îi țin dosiți pentru campanie

Preşedintele ALDE, Călin Popescu Tăriceanu, spune că, în urma votului din Parlament, Guvernul va trebui să dubleze alocațiile, aşa cum prevede legea, şi susţine că sunt bani pentru această majorare, doar că sunt "dosiți pentru campanie".

Tăriceanu: Guvernul va trebui să dubleze alocațiile. Stați liniștiți, sunt bani, dar îi țin dosiți pentru campanie
Sursa foto: Hepta
de Gabriel Dano    |    20 Aug 2020   •   16:03

"Ca să fiu sigur că nu cădeți pradă propagandei Iohanniste, vă spun că votul din Parlament împotriva măririi alocațiilor copiilor cu doar 20% înseamnă că Guvernul va trebui să dubleze alocațiile așa cum prevede legea.

Aceeași soartă va avea și ordonanța care mărește pensiile cu un procent mai mic de 40%!

Tăriceanu: Fondul de rezervă pe care și l-a pus Orban, 2.000.000.000 lei, destinați cumpărării de voturi

Stați liniștiți, sunt bani, dar îi țin dosiți pentru campanie. Uitați-vă la fondul de rezervă pe care și l-a pus Orban la rectificare: 2.000.000.000 lei! Două miliarde lei destinați cumpărării de primari de la alte partide și de voturi!

Orban și-a pus în doar 9 luni mai mulți bani la fondul de rezervă decât mi-am pus eu ca prim-ministru în 4 ani", este mesajul transmis, joi, de şeful ALDE, Călin Popescu Tăriceanu.
 

×
Subiecte în articol: Călin Popescu Tăriceanu
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close