Antena 3 CNN Politică Tăriceanu, nou atac la Dăncilă: Mi-a zis cu o seninătate cuceritoare că respectă angajamentele. Ce faci Viorica?

Tăriceanu, nou atac la Dăncilă: Mi-a zis cu o seninătate cuceritoare că respectă angajamentele. Ce faci Viorica?

Tăriceanu, nou atac la Dăncilă: Mi-a zis cu o seninătate cuceritoare că respectă angajamentele. Ce faci Viorica?
Sursa foto: Foto: Calin Popescu Tariceanu/ Facebook
14 Sep 2019   •   17:14

Călin Popescu Tăriceanu o atacă din nou în termeni duri pe Viorica Dăncilă. O acuză că i-a trădat încrederea în ceea ce privește alegerile prezidențiale. 

El a explicat că Dăncilă i-a promis ferm susținere în campania pentru Controceni, dar s-a răzgândit la doar câteva săptămâni distanță și și-a anunțat propria candidatură, deși sondajele nu erau favorabile.

Totuși, deși Tăriceanu invocă acest episod ca fiind unul de cotitură pentru alianța cu PSD, el însuși s-a retras din cursă după ruperea alianței. A preferat să îl susțină însă pe Mircea Diaconu, candidat independent.

”Doamna Dăncilă mi-a zis cu o seninătate cuceritoare că respectă angajamentele, că eu sunt cel mai bine plasat, păstrez angajamentul pe care l-a luat Dragnea în această privință, dar are nevoie să facă sondaje. Între timp a plecat prin țară, la organizații, unde acolo organizațiile cereau să candideze ea. S-a întors ăn București, acolo s-a hotărât ca ea să fie candidatul PSD la alegerile prezidențiale.

Mă întâlnesc cu ea și îi zic: ce faci Viorica? A zis că i-a cerut partidul. Putea să vină de la început să îmi spună”, a spus Tăriceanu.

×
Parteneri
România, de 20 de ani în NATO. Mesajul premierului Marcel Ciolacu
x close