Antena 3 CNN Politică Tatăl pleacă, fiul vine în PDL: Honorius Prigoană, primit în rândurile filialei Râmnicu-Vâlcea

Tatăl pleacă, fiul vine în PDL: Honorius Prigoană, primit în rândurile filialei Râmnicu-Vâlcea

Tatăl pleacă, fiul vine în PDL: Honorius Prigoană, primit în rândurile filialei Râmnicu-Vâlcea
Sursa foto: Honorius Prigoanã
04 Iun 2010   •   13:58

Honorius Prigoană a lăsat PDL Chicago pentru o filială mai acătării de acasă. Adeziunea sa a fost primită vineri la nivelul organizaţiei PDL Râmnicu Vâlcea, a anunţat preşedintele filialei, Romeo Rădulescu. Gestul acestuia survine la o câteva zile după ce tatăl său, deputatul Silviu Prigoană a optat pentru demisia din aceeaşi formaţiune politică ca să-şi prezerveze afacerile cu statul ameninţate de directiva PDL privitoare la alegerea între demnităţi sau contractele publice.

?Ne bucurăm de faptul că Honorius a ales organizaţia noastră, ştiu că îi place oraşul, a fost prezent activ în campania electorală pentru primăria Râmnicului. Votul intrării lui Honorius în PDL Râmnicu Vâlcea a fost unanim aseară, la adunarea delegaţiei partidului?, a precizat Rădulescu.

Un alt membru al PDL din Bucureşti doreşte să intre în organizaţia democrat liberalilor vâlceni, fiind vorba despre şeful Departamentului Relaţiei cu Parlamentul, Valentin Iliescu.

Acesta şi-a depus iniţial o cerere de adeziune la organizaţia judeţeană, dar conducerea PDL Vâlcea a hotărât amânarea aprobării acesteia.

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: honorius prigoana
Parteneri
Prognoza meteo ANM pentru luna mai. Vremea se schimbă după Paște
x close