Antena 3 CNN Politică Tensiuni majore între Ludovic Orban şi Florin Cîţu legat de secretarii de stat şi numirea şefilor de agenţii

Tensiuni majore între Ludovic Orban şi Florin Cîţu legat de secretarii de stat şi numirea şefilor de agenţii

De mai multe zile se vehiculează existenţa unui conflict între preşedintele PNL, Ludovic Orban şi premierul Florin Cîţu,. legat de secretarii de stat şi numirea şefilor de agenţii

Tensiuni majore între Ludovic Orban şi Florin Cîţu  legat de secretarii de stat şi numirea şefilor de agenţii
de Alina Sorocean    |    22 Mar 2021   •   19:56

Reamintim că de câteva zile bune Virgil Guran, şeful senatorilor PNL, a atras atenția și i-a spus lui Florin Cîțu că nu a făcut anumite numiri la numit agenții și ministere pentru funcțiile de secretar de stat, iar astăzi Florin Cîțu a venit în ședința Partidului Național Liberal și a stat față în față cu Ludovic Orban pentru prima oară pe această temă.

Tensiuni majore între Ludovic Orban şi Florin Cîţu

Florin Cîțu a venit cu o listă pe care a trecut toate agențiile la care spune nu mai poate să mai facă numiri pentru conducere pentru că tot PNL anul trecut a pus şefi la aceste agenții și că aceștia nu pot fi schimbați după un an de zile ci după patru ani.

De cealaltă parte liberarii care sunt în tabăra Ludovic Orban, menționează că pot fi schimbați şefii pentru că nu au dat concurs pentru acele posturi ci doar au fost numiți.

Premierul refuză numirile cu probleme

Florin Cîţu a susținut astăzi că nici la MApN nu poate fi numit secretarul de stat pe care și-l Ludovic Orban, asta pentru că PNL nu ar mai avea posibilitatea să numească un nou secretar de stat și a făcut referire și la celelalte situații, în care ar fi trebuit să pună în funcții, să semneze pentru secretar de stat cu probleme de integritate așa cum spune Florin Cîțu.

Așadar, iată un conflict tot mai aprins între cei doi lideri ai Partidului Național Liberal. Vom vedea cum se va încheia acest scandal pentru că, Ludovic Orban având în vedere că le-a promis liderilor locali mai multe posturi la șefia agențiilor, acum se vede în imposibilitatea de a oferi acestora ceea ce a promis și aruncă totul în județe. Astăzi i-a zis lui Florin Cîțu că este necesară o discuție în acest context între premieri și liderii PDL din teritoriu, informează jurnalistul Antena 3, Alina Sorocean.

×
Subiecte în articol: Ludovic Orban Florin Cîțu PNL
Parteneri
Hidroelectrica anunţă perioada în care românii pot transmite indexul în aprilie
x close