Antena 3 CNN Politică Topul consilierelor sexy din Guvern - VIDEO

Topul consilierelor sexy din Guvern - VIDEO

Topul consilierelor sexy din Guvern - VIDEO
Sursa foto: Foto: jurnalul.ro
de M.Z.    |    19 Sep 2017   •   09:16

Nu oricine ajunge consilier în Guvern. Trebuie calităţi deosebite pentru asta. Şi, totuşi, pe holurile ministerelor şi la ședințe atrag atenţia frumoase domnițe care au ajuns să ocupe posturi importante de consilieri chiar la vârste fragede. 

Pe consilierele sexy ale miniştrilor nu le recomandă vocea şi talentul, ci direct colegii de partid, părinţii sau pur și simplu simpatia pe care o stârnesc alesului. 

Iolanda Anamaria Babău este consilier personal la cabinetul ministrului Sănătăţii, încă din luna august. Tânăra care nu pierde nicio ocazie de a poza în ipostaze sexy este tot din Bihor, ca şi ministrul Florian Bodog, scrie Jurnalul Naţional. Mama acesteia, Stela Babău, vicepreşedinte PSD Bihor, a candidat în 2016, alături de Bodog, pentru un post de senator.

Şi ministrul Tineretului şi Sportului, Marius Dunca, şi-a adus din Braşovul natal o consilieră sexy. Maria Adela Diaconu este o fostă jucătoare de tenis, jurnalistă de modă şi vedetă TV de fashion şi lifestyle în Braşov. Adela Diaconu a scris pe contul său public, de politician PSD, că „Toţi se pricep la modă, politică şi fotbal".    

Secretarul de stat de la Ministerul Agriculturii, Alexandru Dănuţ Potor, a ţintit cel mai sus. Acesta nu se poate lipsi de expertiza fostei Miss Universe România din 2011. Dincolo de calităţile fizice, Maria Larisa Popa este farmacist şi dealer de artă. Pe lângă funcţia de consilier, ea ocupă şi postul de administrator în Telecomunicaţii CFR SA.

Cea mai bine plasată este însă Cristina Ionela Tărteaţă, care a ajuns secretar de stat în Ministerul Turismului. Tânăra are o ascensiune politică de invidiat. A fost consilier în Comisia Transporturi şi Energie din Senat şi consiliera vicepreşedintelui Senatului.

Mai multe despre atuurile tinerelor pasionate de poze sexy, care au ajuns să fie plătite din bani publici pentru a sfătui miniştri şi secretari de stat, aflaţi din ediţia de marți a Jurnalului Naţional.

×
Parteneri
Termoenergetica opreşte apa caldă în 100 de blocuri din Bucureşti
x close