Antena 3 CNN Politică TRĂDAREA ŞI INEFICIENŢA, adevăratele motive din spatele decapitărilor din PNL

TRĂDAREA ŞI INEFICIENŢA, adevăratele motive din spatele decapitărilor din PNL

TRĂDAREA ŞI INEFICIENŢA, adevăratele motive din spatele decapitărilor din PNL
Sursa foto: Foto: Agerpres
19 Oct 2012   •   18:55

Preşedintele PNL Crin Antonescu a precizat, vineri, motivele pentru care s-au luat deciziile de demitere a conducerilor celor trei organizaţii PNL.

Dacă în cazul în cazul filialelor din Mehedinţi şi Dâmboviţa, demiterile conducerilor organizaţiilor au avut ca motiv "ineficienţa, slaba organizare, insuficienţa capacitate de a atrage membri noi şi oameni importanţi", referitor la Sectorul 1, Antonescu a precizat că "activitatea pe care oamenii aflaţi în fruntea acestei organizaţii au desfăşurat-o în contradicţie cu strategia, cu interesele şi uneori cu deciziile PNL".
   
Antonescu a mai spus că nu a fost vreodată în PNL o problemă cu faptul că liderii partidului şi-au exprimat nemulţumirea faţă de o decizie luată în conducerea partidului.

"Avem cu toţii obligaţia de a respecta acele decizii, dar ieşim afară uneori şi spunem: s-a luat o decizie proastă, o să o respect, dar e proastă"
, a explicat Antonescu.
   
În plus, el a susţinut că "este de neacceptat nicăieri ca, în vreme ce un întreg partid, cu toţi oamenii săi, se mobilizează, aşa cum a fost cazul la referendum, dă o bătălie politică în numele a milioane de oameni, unii dintre noi să trădeze".
   
"Cuvântul (trădarea, n.r.) e spectaculos, dar până la urmă e simplu. Nu a uitat nimeni ce s-a întâmplat la referendum în plină campanie electorală, când domnul Chiliman a găsit cu cale să citească proclamaţii scrise de Dan Andronic probabil sau de ucenici din şcoala acestui maestru, care i-a nenorocit pe toţi de la Năstase la Băsescu, trecând prin Tăriceanu. N-a uitat nimeni cum domnul Vlad Moisescu ne-a calificat pe toţi drept grup infracţional, ce-i drept într-o convorbire privată la care cum ştiţi, prin grija unora pe care domnia sa îi cunoaşte mult mai bine decât noi, a ajuns în presă
", a motivat liderul PNL.
   
De asemenea, preşedintele PNL a susţinut că în cazul filialei Sector 1 nu a fost cazul unui reproş legat de rezultatul de la referendumul pentru demiterea preşedintelui Traian Băsescu.
   
Antonescu a susţinut că motivul demiterii preşedintelui PNL Sector 1 nu a avut nicio legătură cu situaţia lui George Becali.
   
"Nu au niciun fel de legătură, absolut niciun fel de legătură, atunci când s-a discutat în BPC despre acordul cu Gigi Becali, domnul Vlad Moisescu, ca de altfel nici altcineva, nu a au votat împotrivă. Mi se pare că Vlad Moisescu este chiar cel care a propus ca preşedintele partidului să fie mandatat să poarte discuţii cu aceşti oameni. Deci o rezistenţă 'eroică' împotriva adoptării fie şi formale a lui Gigi Becali drept cauză a acestei demiteri este o chestiune cu totul fantasmagorică"
, a susţinut Antonescu.
   
Liderul fililalei PNL Sectorul 1, Vlad Moisescu, a fost demis, vineri, în şedinţa CNEx al partidului, fiind înregistrate 42 de voturi "pentru", 15 "împotrivă" şi un vot anulat. De asemenea, Biroul organizaţiei a fost dizolvat.
   
Şi liderii fililalelor PNL Mehedinţi şi Dâmboviţa au fost demişi, vineri, de CNEx al partidului, birourile teritoriale ale organizaţiilor fiind de asemenea dizolvate, a anunţat preşedintele partidului Crin Antonescu.




×
Subiecte în articol: Adrian Nastase PNL Crin Antonescu
Parteneri
Atenţionare meteo ANM: Ploi, vijelii, lapoviţă şi ninsoare
x close