Antena 3 Politică TRĂDAREA ŞI INEFICIENŢA, adevăratele motive din spatele decapitărilor din PNL

TRĂDAREA ŞI INEFICIENŢA, adevăratele motive din spatele decapitărilor din PNL

19 Oct 2012   •   18:55
TRĂDAREA ŞI INEFICIENŢA, adevăratele motive din spatele decapitărilor din PNL
Sursa foto: Foto: Agerpres

Preşedintele PNL Crin Antonescu a precizat, vineri, motivele pentru care s-au luat deciziile de demitere a conducerilor celor trei organizaţii PNL.

Dacă în cazul în cazul filialelor din Mehedinţi şi Dâmboviţa, demiterile conducerilor organizaţiilor au avut ca motiv "ineficienţa, slaba organizare, insuficienţa capacitate de a atrage membri noi şi oameni importanţi", referitor la Sectorul 1, Antonescu a precizat că "activitatea pe care oamenii aflaţi în fruntea acestei organizaţii au desfăşurat-o în contradicţie cu strategia, cu interesele şi uneori cu deciziile PNL".
   
Antonescu a mai spus că nu a fost vreodată în PNL o problemă cu faptul că liderii partidului şi-au exprimat nemulţumirea faţă de o decizie luată în conducerea partidului.

"Avem cu toţii obligaţia de a respecta acele decizii, dar ieşim afară uneori şi spunem: s-a luat o decizie proastă, o să o respect, dar e proastă"
, a explicat Antonescu.
   
În plus, el a susţinut că "este de neacceptat nicăieri ca, în vreme ce un întreg partid, cu toţi oamenii săi, se mobilizează, aşa cum a fost cazul la referendum, dă o bătălie politică în numele a milioane de oameni, unii dintre noi să trădeze".
   
"Cuvântul (trădarea, n.r.) e spectaculos, dar până la urmă e simplu. Nu a uitat nimeni ce s-a întâmplat la referendum în plină campanie electorală, când domnul Chiliman a găsit cu cale să citească proclamaţii scrise de Dan Andronic probabil sau de ucenici din şcoala acestui maestru, care i-a nenorocit pe toţi de la Năstase la Băsescu, trecând prin Tăriceanu. N-a uitat nimeni cum domnul Vlad Moisescu ne-a calificat pe toţi drept grup infracţional, ce-i drept într-o convorbire privată la care cum ştiţi, prin grija unora pe care domnia sa îi cunoaşte mult mai bine decât noi, a ajuns în presă
", a motivat liderul PNL.
   
De asemenea, preşedintele PNL a susţinut că în cazul filialei Sector 1 nu a fost cazul unui reproş legat de rezultatul de la referendumul pentru demiterea preşedintelui Traian Băsescu.
   
Antonescu a susţinut că motivul demiterii preşedintelui PNL Sector 1 nu a avut nicio legătură cu situaţia lui George Becali.
   
"Nu au niciun fel de legătură, absolut niciun fel de legătură, atunci când s-a discutat în BPC despre acordul cu Gigi Becali, domnul Vlad Moisescu, ca de altfel nici altcineva, nu a au votat împotrivă. Mi se pare că Vlad Moisescu este chiar cel care a propus ca preşedintele partidului să fie mandatat să poarte discuţii cu aceşti oameni. Deci o rezistenţă 'eroică' împotriva adoptării fie şi formale a lui Gigi Becali drept cauză a acestei demiteri este o chestiune cu totul fantasmagorică"
, a susţinut Antonescu.
   
Liderul fililalei PNL Sectorul 1, Vlad Moisescu, a fost demis, vineri, în şedinţa CNEx al partidului, fiind înregistrate 42 de voturi "pentru", 15 "împotrivă" şi un vot anulat. De asemenea, Biroul organizaţiei a fost dizolvat.
   
Şi liderii fililalelor PNL Mehedinţi şi Dâmboviţa au fost demişi, vineri, de CNEx al partidului, birourile teritoriale ale organizaţiilor fiind de asemenea dizolvate, a anunţat preşedintele partidului Crin Antonescu.
×
Subiecte în articol: Adrian Nastase PNL Crin Antonescu

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp

Parteneri
x close