Antena 3 CNN Politică Traian Băsescu, atac fără precedent la adresa lui Klaus Iohannis

Traian Băsescu, atac fără precedent la adresa lui Klaus Iohannis

Traian Băsescu, atac fără precedent la adresa lui Klaus Iohannis
02 Dec 2015   •   15:24

Fostul președinte Traian Băsescu l-a criticat pe Klaus Iohannis pentru că nu a oferit o recepție de Ziua Națională la Palatul Cotroceni, precizând ca șeful statului și-a "manifestat disprețul" față de această sărbătoare.

"Ziua Națională nu poate fi mutată de la un demnitar la altul. A fost o mare greșeală a lui Iohannis de a nu face recepția. Este vorba despre neglijarea unui eveniment istoric pentru România. Ca primar de Sibiu, nu a participat niciodată la manifestarile de Ziua Națională. Și-a asumat responsabilitatea pentru a-și manifesta disprețul fata de Ziua Națională. A ales să anuleze recepția sub un aspect pueril. A organizat cupa de sampanie cu guvernul lui, dar cu popurul lui nu a vrut sa faca nimic", a spus Traian Basescu, miercuri, la Romania Tv, potrivit Stiripesurse.ro.

În plus, Băsescu l-a criticat pe Gabriel Oprea că da mesaje "pe unde apucă" de 1 decembrie, trimitere la faptul că fostul ministru de Interne ar fi fost fotografiat într-un avion in drum spre Dubai, de Ziua Naționala.

×
Subiecte în articol: atac Klaus Iohannis
Parteneri
Supermarketul din România care oferă 60 de bani pe orice sticlă reciclată
x close