Antena 3 CNN Politică Traian Băsescu este îngrijorat în privinţa referendumului. Vezi de ce

Traian Băsescu este îngrijorat în privinţa referendumului. Vezi de ce

Traian Băsescu este îngrijorat în privinţa referendumului. Vezi de ce
Sursa foto: Foto: Mediafax
22 Iul 2012   •   16:14

Întrebat de jurnalişti dacă îi este teamă de fraudarea referendumului, preşedintele suspendat, Traian Băsescu a răspuns: "N-aş spune că n-am îngrijorări legate de asta", scrie Mediafax.
   
Traian Băsescu a trecut duminică pe la sediul său de campanie, iar la ieşire a fost întrebat de jurnalişti dacă îi este teamă că vor exista fraude la referendum.
   
"N-aş spune că n-am îngrijorări legate de asta, dar vom vedea", a răspuns Băsescu.
   
Democrat-liberalii au declarat că vor face plângeri penale indiferent de nume împotriva celor care sunt tentaţi să voteze multiplu la referendum, şi au făcut chiar şi un apel la cetăţeni în sensul acesta.

"Vrem să tragem un semnal de alarmă că PDL are toată logistica necesară să identifice, chiar în ziua votului, pe cei care au tentaţia votului multiplu. Fac apel public la cei care sunt tentaţi să nu rişte, pentru că PDL va face plângere penală indiferent de nume, împotriva tuturor celor care votează multiplu", a precizat Adriean Videanu.
   
Acesta a mai adăugat că imediat după referendum, marţi, 31 iulie, PDL îi va da nominal pe toţi cei care au votat pe listele suplimentare şi dacă au votat şi pe cele permanente.
  

×
Parteneri
Potopul din Dubai explicat de climatologi
x close