Antena 3 CNN Politică Traian Băsescu - într-o vizită de trei zile în Covasna (VIDEO)

Traian Băsescu - într-o vizită de trei zile în Covasna (VIDEO)

Traian Băsescu - într-o vizită de trei zile în Covasna <font color=red>(VIDEO)</font>
22 Feb 2008   •   16:34

Preşedintele Traian Băsescu se află în judeţul Covasna, pentru o vizită de trei zile. Vizita nu are legătură cu evenimentele din Kosovo, a ţinut să precizeze şeful statului, în replică la declaraţiile făcute de preşedintele Uniunii Civice a Maghiarilor - Scaunul Sfântu Gheorghe. Gazda Zoltan afirmase că prezenţa lui Traian Băsescu în Covasna reprezintă ?un mesaj de susţinere faţă de doleanţele maghiarilor? şi că vizita preşedintelui în acest moment nu este deloc întâmplătoare.

BĂSESCU: N-ARE NICIO LEGĂTURĂ COVASNA CU KOSOVO -

Preşedintele a primit deja şi vizite. Doi lideri ai PDL Covasna, Gheorghe Baciu şi Petre Străchinaru, au mers la vila preşedintelui, spunându-le ziariştilor că nu doresc decât să îl salute pe Traian Băsescu.

Între timp, preşedintele Uniunii Civice Maghiare - Scaunul Sfântu Gheorghe, Gazda Zoltan, a ţinut să declare public că, aşa cum prezenţa preşedintelui Serbiei în România nu a fost o întâmplare, nu este întâmplătoare nici prezenţa preşedintelui Traian Băsescu în Covasna.

Potrivit lui Gazda, în Ţinutul Secuiesc nu există o criză cum a fost Kosovo, dar starea de spirit este ?destul de înfierbântată?.

Nu este prima dată când Băsescu vizitează Covasna. Şeful statului a petrecut, vara trecută, aproape două săptămâni în staţiune.

Antena3.ro

×
Parteneri
Vremea se încălzeşte în toată ţara. ANM, prognoza meteo actualizată
x close