Antena 3 CNN Politică Traian Băsescu vine în Parlament pentru a vorbi despre probleme actuale de politică internă

Traian Băsescu vine în Parlament pentru a vorbi despre probleme actuale de politică internă

Traian Băsescu vine în Parlament pentru a vorbi despre probleme actuale de politică internă
Sursa foto: Foto: Intact Images
21 Sep 2010   •   08:24

Preşedintele Traian Băsescu vine astăzi în Parlament, pentru a susţine un discurs în faţa celor două Camere reunite. Şeful statului va vorbi despre situaţia economică a României, dar şi despre alte probleme interne. Discursul are loc într-un moment tensionat - liberalii au anunţat că nu vor fi în sală, iar social-democraţii condiţionează prezenţa lor de reacţia lui Băsescu în cazul votului pe Legea pensiilor. Şi preşedintele de onoare al Partidului Conservator, Dan Voiculescu, a reacţionat şi a declarat că este de aşteptat doar un discurs politicianist.

Social-democraţii spun că vor părăsi sala înaintea discursului pe care-l va susţine Traian Băsescu, dacă acesta nu va cere demisia Robertei Anastase, pentru scandalul votului pe legea Pensiilor.

În acelaşi timp, vicepreşedintele Senatului, Dan Voiculescu, este de părere că preşedintele va încerca să se justifice şi să găsească vinovaţi pentru criza economică ce afectează România.

PNL a anunţat încă de săptămâna trecută că nu va lua parte la discursul preşedintelui Traian Băsescu din Parlament.

Şedinţa comună a Camerei Deputaţilor şi Senatului în care preşedintele este aşteptat să prezinte mesajul este programată să înceapă la ora 15:00.

Antena 3

×
Parteneri
Noua fabrică din România care se deschide după Paște
x close