Antena 3 CNN Politică Tudy, ameninţat cu demiterea. Se cere întrunirea Consiliului pentru alegerea unui nou viceprimar în Bucureşti

Tudy, ameninţat cu demiterea. Se cere întrunirea Consiliului pentru alegerea unui nou viceprimar în Bucureşti

Tudy, ameninţat cu demiterea. Se cere întrunirea Consiliului pentru alegerea unui nou viceprimar în Bucureşti
09 Iul 2016   •   20:02

Asociația pentru Implementarea Democrației (AID) solicită conducerii ALDE retragerea sprijinului politic pentru Tudor Ionescu, actualul Viceprimar al Capitalei, iar celorlalte partide şi Gabrielei Firea le cere convocarea unei sesiunii extraordinare pentru întrunirea CGMB în vederea alegerii unui nou viceprimar pentru Municipiul București.

AID susţine că bucureştenii nu mai acceptă promovarea în funcții cheie ale statului persoane care nu au expertiză în administrarea banilor publici, demersul neavând nicio legătură cu viaţa privată a lui Tudor Ionescu, scrie dcnews.ro.

"Considerăm că a sosit vremea STOPĂRII promovării de către partidele politice a unor personaje veleitare, incompetente sau fără experiență, expertiză în administrația publică. În măsura în care d-lui Tudor Ionescu nu i se va retrage sprijinul, nu se va convoca o ședință extraordinară a CGMB pentru desemnarea altui Viceprimar General, AID va demara o campanie de strângere de semnături de la bucureșteni pentru demiterea actualului Viceprimar", a mai transmis AID.

×
Parteneri
Șeful Serviciului Secret din România, întâlnire de taină la Damasc
x close