Antena 3 CNN Politică Udrea ajunge şi în presa din Belgia, în costum de baie: "O alegere sexy care nu i-a fericit pe toţi" (FOTO)

Udrea ajunge şi în presa din Belgia, în costum de baie: "O alegere sexy care nu i-a fericit pe toţi" (FOTO)

Udrea ajunge şi în presa din Belgia, în costum de baie: "O alegere sexy care nu i-a fericit pe toţi" (FOTO)
07 Ian 2010   •   14:16

După Anglia, Germania şi Italia, numele Elenei Udrea apare acum în presa belgiană. Mai precis, în tabloidul 7sur7, care scrie despre ministrul român al Dezvoltării şi Turismului că este "o alegere sexy care nu i-a fericit pe toţi", relatează cotidianul Gândul.

Într-un articol cu titlul "Vive le tourisme en Roumanie!", însoţit de câteva fotografii provocatoare cu ministrul român, jurnaliştii vorbesc despre decizia de numire a Elenei Udrea în Guvern, precum şi despre legăturile dintre politică şi afaceri a familiei acesteia.

"Guvernul a mizat mai degrabă pe strălucire pentru a relansa turismul", notează tabloidul.




Despre Dorin Cocoş - "un soţ nu foarte curat" - jurnaliştii belgieni spun că "este suspectat că s-ar fi folosit de relaţiile politice pentru a-şi spori afacerile", astfel că "în mod evident, intrarea în politică a Elenei Udrea nu a bucurat pe toată lumea".






Articolul vine să întregească lista publicaţiilor străine care au scris despre Elena Udrea. Printre acestea se numără The Sunday Times, Die Welt, EU Observer şi revista italiană Gente.


Times, despre Elena Udrea:



Die Welt, despre Elena Udrea:



EU Observer, despre Elena Udrea:



Gente, despre Elena Udrea:





Reacţia Elenei Udrea după publicarea articolelor

Elena Udrea a răspuns acuzaţiilor aduse în presa internaţională prin intermediul unui comunicat de presă. Udrea susţine că soţul său "nu a avut niciun fel de avantaje pe seama funcţiilor publice pe care le-am deţinut" şi că "nu a avut niciodată acces privilegiat la fonduri publice, în ciuda afirmaţiilor din articolele amintite".
Totodată, Elena Udrea a ţinut să precizeze că nu a pozat niciodată în lenjerie intimă.
"(...) Am fost surprinsă să constat că presa română a preluat astfel de informaţii, deşi se ştie foarte clar că este vorba de o minciună", susţine aceasta.
"În ceea ce priveşte gestionarea fondurilor europene, cu bună credinţă şi cu profesionalism am făcut deja acest exerciţiu în calitate de ministru al turismului", se mai arată în comunicat.

Citeşte replica Elenei Udrea la articolele din presa străină (pdf)


Reprezentanţii Ministerului Dezvoltării Regionale şi Turismului (MDRT) au ţinut de asemena să facă unele precizări cu privire la articolul publicat în revista Gente.
"Articolul conţine o serie de minciuni şi calomnii, de natură de a aduce prejudicii de imagine ministrului Elena Udrea. Aşa cum v-am mai comunicat, ministrul nu a pozat în lenjerie provocatoare, nu a gestionat fonduri publice suspecte în favoarea preşedintelui, nu a atribuit şi nu a fost acuzată că ar fi atribuit contracte prietenilor soţului său, aşa cum se afirmă în articolul citat", se arată într-un comunicat de presă al MDRT.


Citeşte replica MDRT la articolul din revista Gente (pdf)




Antena3.ro


×
Subiecte în articol: Belgia tabloid
Parteneri
Răsturnare de situaţie în intenţia de vot la alegerile locale
x close