Antena 3 Politică Udrea: Dacă Băsescu nu candidează, Boc ar fi un bun candidat la preşedinţie

Udrea: Dacă Băsescu nu candidează, Boc ar fi un bun candidat la preşedinţie

25 Feb 2009   •   01:46
Udrea: Dacă Băsescu nu candidează, Boc ar fi un bun candidat la preşedinţie
Sursa foto: udrea boc

Ministrul Turismului, Elena Udrea, apreciază că Emil Boc ar fi un candidat excelent pentru preşedinţie în caz că Traian Băsescu se hotărăşte să nu mai candideze. Ea crede că dacă actulalul preşedinte se retrage din viitoarea cursă electorală, ?cel mai firesc ar fi să candideze preşedintele partidului, Emil Boc. Un partid îşi trimite întotdeauna liderul în cea mai importantă bătălie politică. Dar dacă PDL nu ar fi în situaţia să-l susţină pe Traian Băsescu, dacă dânsul nu ar candida, şi nu cred că este cazul, atunci firesc ar fi să candideze Emil Boc?.
Într-un interviu pentru Evenimentul Zilei, politiciana susţine că actuala coaliţie funcţionează foarte bine: ?e o atmosferă foarte bună, constructivă şi nu s-a pus problema ca unele proiecte să fie abordate din perspectiva partidului din care miniştrii fac parte?.
Pe de altă parte însă îşi critică colegii pentru că ar vorbi prea mult. Referindu-se la opiniile divergente pe multe teme ce răzbat în presă, Elena Udrea preciza că ? noi vorbim mai puţin, mai mult vorbesc cei de la PSD. Dar să sperăm că se vor obişnui că, fiind într-o coaliţie, este bine să vorbim aceeaşi limbă în ceea ce priveşte problemele ţării?.
Antena3.ro

×

Ați resimțit creșterea punctului de pensie de la 1 ianuarie 2022? Cât ar trebui să fie pensia în România pentru o viață normală? Dezbate subiectul împreună cu noi pe grupul de Facebook Ştiri Antena 3

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp

Parteneri
x close