Antena 3 CNN Politică Udrea: Guvernul are probleme în ceea ce priveşte credibilitatea. Remanierea va trebui să fie una serioasă

Udrea: Guvernul are probleme în ceea ce priveşte credibilitatea. Remanierea va trebui să fie una serioasă

Udrea: Guvernul are probleme în ceea ce priveşte credibilitatea. Remanierea va trebui să fie una serioasă
Sursa foto: Foto: Agerpres
de O.P.    |    03 Feb 2012   •   06:08

Guvernul are probleme în ceea ce priveşte credibilitatea, iar dacă va avea loc o remaniere, trebuie făcută în cel mai serios mod cu putinţă, crede Elena Udrea. În schimb, despre protestatarii din Piaţa Universităţii, despre care crede că fac politică, spunea că ar trebui să pună mâna să muncească.

"Este nevoie să facem ceva, să schimbăm ritmul, să revenim în ofensivă" a scris Elena Udrea pe blogul său. După această postare, a ţinut să sublinieze faptul că nu făcea o previziune a demisiei guvernului. Ea susţine că cel mult s-a referit la o remaniere, iar dacă acest lucruru se va întâmpla trebuie făcut în cel mai serios mod cu putinţă.

Nu la fel de serios s-a referit şi la iniţiatiava colegului ei de guvern, ministrul Agriculturii, Valeriu Tabără, de reducere a tva-ului pentru alimente la 10% care i-a adus aminte de situaţiile penibile din mediul pe care ministerul său îl patronează.

Ministrul Turismului a vorbit şi despre protestatarii din Piaţa Universităţii, pe care i-a trimis la muncă.

Declaraţiile au fost făcute la Adunarea generală a asociaţiei oraşelor din România, unde primarii prezenţi  au fost fascinaţi de prezenţa Elenei Udrea.




×
Parteneri
Data la care vom călători fără vize în America
x close