Antena 3 Politică Un lider PSD avertizează: Vor urma plângeri la DNA pe numele unor aleși!

Un lider PSD avertizează: Vor urma plângeri la DNA pe numele unor aleși!

23 Ian 2020   •   19:12
Un lider PSD avertizează: Vor urma plângeri la DNA pe numele unor aleși! foto: Agerpres

Preşedintele organizaţiei judeţene de femei a PSD Giurgiu, Crina Stoianovici, a declarat joi, în cadrul unei conferinţe de presă, că vor fi formulate plângeri la DNA cu privire la fapte de corupţie şi abuz în serviciu ale unor parlamentari din Giurgiu, care ar fi efectuat unele presiuni asupra unor directori de la deconcentrate.

"Avem informaţii cu privire la presiunile exercitate de anumiţi parlamentari în judeţul Giurgiu asupra directorilor de deconcentrate din judeţ, încercând să-i forţeze pe aceştia ori să-şi dea demisia, deşi au ocupat postul prin concurs, ori să exercite defectuos sau să nu-şi exercite deloc atribuţiile de serviciu. Deşi noi avem date despre mai multe asemenea fapte, vă dau doar un exemplu de presiune exercitată asupra şefului Gărzii de Mediu pentru a nu efectua un control corespunzător în ceea ce priveşte groapa de gunoi de lângă localitatea Mihăileşti. Suntem în posesia unor declaraţii date de câteva din aceste persoane asupra cărora s-au exercitat presiuni şi vom formula plângere la DNA cu privire la fapte de corupţie şi la abuz în serviciu considerând că sunt întrunite elementele constitutive ale acestor infracţiuni", a declarat Crina Stoianovici.

Potrivit unor cetăţeni din Mihăileşti, gropile formate în urma excavării balastierelor în lunca râului Argeş au fost transformate în gropi ilegale de gunoi şi sunt umplute cu moloz şi gunoaie aduse de maşini de tonaj greu noaptea, iar în zonă ar fi un adevărat dezastru ecologic, la Garda de Mediu fiind depuse mai multe sesizări în acest sens.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

Sursă: Agerpres
×
TOP articole pe Antena 3:
Parteneri
x close