Antena 3 CNN Politică Un PNL-ist cere ”executarea” jurnaliștilor neascultători. Coleg liberal: Era o energie negativă

Un PNL-ist cere ”executarea” jurnaliștilor neascultători. Coleg liberal: Era o energie negativă

Un PNL-ist cere ”executarea” jurnaliștilor neascultători. Coleg liberal: Era o energie negativă
de M.Z.    |    13 Iun 2017   •   11:04

O înregistrare realizată la sediul de campanie al PNL Roman în noaptea de duminică, surprinsă de camera video a televiziunii locale Roman TV, arată ce planuri au unii dintre liberalii din oraș pentru presa locală care nu este obedientă. 

Aceștia spun răspicat că un jurnalist de la televiziunea Roman TV trebuie "executat", pentru că i-a deranjat, dar îl și jignesc, precizând că „este un porc și-un măgar, ăla nu mai trebuie primit!". 

Propunerea este lansată de liberalul Petrică Căpraru și este aprobată prin gesturi de deputatul Dan Laurențiu Leoreanu, care extinde „blestemul liberal" peste toți cei care nu sunt de partea lor. 

Dan Leureanu (PNL): Era o energie negativă după campanie

Într-o intervenție telefonică la Antena 3, Dan Laurențiu Leoreanu a explicat că este vorba despre ”o exprimare nefericită” a colegului său, pentru care și-a prezentat scuze, motivând că era perioada campaniei.

”Este o exprimare nefericită a colegului meu, pentru care mi-am cerut scuze public. Trebuia să vină rezultatele, era după o campanie foarte agresivă, era o energie negativă și a apărut această refulare. Au fost niște cicatrici rămase din campanie”, a spus Dan Laurențiu Leoreanu.

De asemenea, Leureanu a mai precizat că totul a pornit de la faptul că Petrică Căpraru, colegul său, a fost atacat. ”Dar asta nu scuză acest lucri. E un cuvânt nefericit, de care mă dezic”, a continuat liberalul Dan Laurențiu Leoreanu.
 

×
Parteneri
Elena Mateescu anunță o nouă schimbare a vremii, de Florii
x close