Antena 3 CNN Politică UPDATE. Noi audieri în dosarul de şantaj al lui Băsescu

UPDATE. Noi audieri în dosarul de şantaj al lui Băsescu

UPDATE. Noi audieri în dosarul de şantaj al lui Băsescu
Sursa foto: Foto: Agerpres
de M.Z.    |    06 Mai 2015   •   12:00
Update 12.00 - Unul dintre foştii preşedinţi ai comisiei Nana a fost miercuri să dea declaraţii ca martor în faţa procurorilor. 

El este martor din partea lui Traian Băsescu şi a declarat că, în acest caz, comisia Nana şi-a făcut datoria şi nu a fost făcut niciun abuz.
 
Traian Băsescu s-a prezentat deja de două ori în faţa procurorilor în acest dosar. 

Scandalul Băsescu - Firea a început după ce fostul preşedinte, referindu-se la senatorul PSD, a spus că şi acum poate spune că aceasta este "o bună jurnalistă, dar este catastrofală ca jurist". "Mai bine ar sta în banca ei şi s-ar ocupa ce se întâmplă pe moşia soţului ei, unde e primar. Că s-ar putea să nu îl mai găsească într-o zi acasă, dacă nu e atentă. Înţeleg că în parohia lui se întâmplă destule lucruri rele", a spus Băsescu, pe 14 aprilie 2014.
 
Traian Băsescu a mai spus că îi recomandă premierului Victor Ponta să nu o ia pe "senatoarea şantajistă" Gabriela Firea ca purtător de cuvânt la alegeri pentru coaliţie, pentru că aceasta poartă ghinion bărbatului despre care spune că vrea să îl protejeze. Băsescu a ţinut totodată să amintească prestaţia Gabrielei Firea din campania pentru prezidenţiale a lui Mugur Isărescu.
 
Avertizarea preşedintelui venea la câteva zile după ce Gabriela Firea, membru al Comisiei Nana, a declarat că tranzacţia prin care fiica preşedintelui a pus mâna pe moşia din Călăraşi ar fi nulă. 

×
Subiecte în articol: Gabriela Firea santaj
Parteneri
Horoscop rune 5-11 iunie 2023, cu Mihai Voropchievici
x close