Antena 3 CNN Politică USL iese în stradă. Ponta: Am reţineri faţă de miting, dar acesta va fi organizat, iar PSD va participa

USL iese în stradă. Ponta: Am reţineri faţă de miting, dar acesta va fi organizat, iar PSD va participa

USL iese în stradă. Ponta: Am reţineri faţă de miting, dar acesta va fi organizat, iar PSD va participa
Sursa foto: Foto: INTACT Images
18 Ian 2012   •   12:05

Liderul PSD, Victor Ponta, a declarat, miercuri, că are "nişte reţineri" faţă de organizarea unui miting şi a unui marş de protest de către USL în Capitală, el precizând, însă, că PSD va participa la manifestaţie.
   
"PSD participă la miting, care nu e organizat de PNL, e organizat de USL", a spus Ponta.
   
Liderul PSD a spus că va fi în primele rânduri, alături de liderul PNL Crin Antonescu.
   
"Sigur că suntem împreună, chiar dacă eu am nişte reţineri şi nişte întrebări pe care le-am discutat cu colegii mei. Nu-mi las colegii indiferent ce se întâmplă. Nici ei nu m-au lăsat pe mine, nici eu pe ei. Mergem împreună până la capăt", a spus Ponta.
   
Conducerea PNL l-a mandatat, luni, pe preşedintele liberal Crin Antonescu să discute în USL organizarea unui "amplu miting" şi a unui marş de protest în Bucureşti, în zilele următoare.
   
Preşedintele PSD, Victor Ponta declara luni că USL trebuie să evite posibilitatea ca actuala putere să acuze opoziţia pentru transformarea manifestaţiilor în acţiuni violente.
   
Pe site-ul PNL Sector 2 a fost postat un mesaj referitor la mitingul programat pentru joi, Punctul de Întâlnire urmând să fie intrarea în Parcul Herăstrău din faţa Arcului de Triumf, la ora 15.00.
   
"Vom merge alături de Preşedintele Crin Antonescu, conducerea partidului precum şi toate celelate filiale PNL din ţară. Traseul este următorul: punct de plecare Parcul Herăstrău (intrarea din faţa Arcului de Triumf) - ora 15:30 - Piaţa Victoriei (via Şos. Kiseleff) - ora 16:15 - Piaţa Romană (via Bd. Lascăr Catargiu) - ora 17:00 - Universitate (via Bd. Gheorghe Magheru) - ora 17:30", se mai arată în mesaj.

×
Subiecte în articol: PSD colegi USL Victor Ponta retineri
Parteneri
Israelul a lansat atacuri puternice în Iran, Irak și Siria
x close