Antena 3 CNN Politică V. Pambuccian: Vom respecta protocolul cu Puterea dacă şi ei îl respectă

V. Pambuccian: Vom respecta protocolul cu Puterea dacă şi ei îl respectă

V. Pambuccian: Vom respecta protocolul cu Puterea dacă şi ei îl respectă
Sursa foto: Foto: INTACT Images
27 Feb 2011   •   16:25

Dacă UDMR a decis să meargă mai departe cu PDL în cadrul coaliţiei, minorităţile naţionale, alte decât cea maghiară, au câteva nemulţumiri. Liderul grupului parlamentar al minorităţilor, Varujan Pambuccian, avertizează că vor respecta contractul cu celelate partide de la Putere dacă şi acestea îl vor îndeplini.

Pambuccian a declarat pentru Agerpress că "dacă cei din jur ajung să creeze surprize, s-ar putea ca şi noi, şi UDMR să considerăm că nu prea mai avem ce respecta."

Liderul minorităţilor s-a declarat nemulţumit în legătură cu o serie de prevederi din proiectul de protocol al coaliţiei de guvernare şi că va cere probabil eliminarea acelor puncte în cadrul următoarei şedinţe a coaliţiei de la guvernare.
 
El a menţionat că grupul său parlamentar nu este „foarte confortabil“ cu o serie de prevederi din proiectul de protocol al coaliţiei de guvernare şi va cere probabil eliminarea acelor puncte.
  
„Eu am primit protocolul foarte târziu. Sunt câteva lucruri care nu ţin de decizia noastră iniţială de acum mai bine de un an, când am anunţat foarte clar în ce constă acţiunea grupului nostru, am spus sprijin parlamentar limitat. Nu ţin nici de obiective pe care să avem un punct de vedere cât de cât apropiat. Pe chestiunile acestea, s-ar putea să cerem să le scoatem din protocol“, a menţionat Pambuccian.
  
Deputatul a precizat că luni va discuta aceste chestiuni în şedinţa de coaliţie.

 

×
Parteneri
Marcel Ciolacu dă asigurări: Sunt bani de salarii si pensii
x close