Antena 3 CNN Politică Vadim: Nimeni nu a câştigat un război cu presa vreodată

Vadim: Nimeni nu a câştigat un război cu presa vreodată

Vadim: Nimeni nu a câştigat un război cu presa vreodată
02 Dec 2010   •   21:53

Liderul PRM, Corneliu Vadim Tudor a declarat, în cadrul emisiunii „Ştirea Zilei”, că nimeni nu a câştigat vreodată un război împotriva presei, cu excepţia lui Napoleon Bonaparte.

Afirmaţia vine ca un răpuns la atacurile lui Theodor Stolojan la adresa presei, din urmă cu ceva timp, despre care spune că informează greşit şi manipulează populaţia.

"Îi aduc aminte ca un mare om politic, Winston Churchill a spus ca nimeni nu a câştigat vreodată un război cu presa", a declarat Corneliu Vadim Tudor, la "Ştirea Zilei".

Vadim a mai menţionat că toţi politcienii care îşi pun presa "în cap" fac o mare greşeală.

Comisia de Petiţii a Parlamentului European a luat în discuţie, joi, documentul depus împotriva deciziei ca presa să fie inclusă în Strategia Naţională de Apărare ca vulnerabilitate a statului român. Petiţia a fost semnată de Federaţia Jurnaliştilor şi Confederaţia Sindicatelor Democratice din România. În urma dezbaterilor, Comisia a decis să închidă petiţia, votul fiind dat în absenţa mai multor grupuri parlamentare. Cu o zi înainte, Theodor Stolojan a trimis Comisiei un raport în care sunt invocate inclusiv stenogramele din dosarul lui Sorin Ovidiu Vîntu.



 



×
Subiecte în articol: Corneliu Vadim Tudor
Parteneri
Vremea se încălzeşte în toată ţara. ANM, prognoza meteo actualizată
x close