Antena 3 CNN Politică Vanghelie: PSD nu l-a combătut bine pe Băsescu. Nu trebuie lăsat să se proclame dictatorul României

Vanghelie: PSD nu l-a combătut bine pe Băsescu. Nu trebuie lăsat să se proclame dictatorul României

Vanghelie: PSD nu l-a combătut bine pe Băsescu. Nu trebuie lăsat să se proclame dictatorul României
Sursa foto: Marian Vanghelie
10 Dec 2009   •   13:57

PSD trebuie să facă toate demersurile de natură juridică pentru ca Traian Băsescu să nu fie proclamat "dictatorul României"a declarat joi, preşedintele PSD Bucureşti, Marian Vanghelie referindu-se şa rezultatul demersului iniţiat de propriul partid la Curtea Constituţională.
"Eu cred că, cu puţin noroc, putem să câştigăm procesul la Curte, pentru că sunt prea multe fraude şi, în momentul de faţă, ce e mai important pentru noi este să facem toate demersurile juridice pentru a nu fi proclamat Traian Băsescu dictatorul României", a apreciat Vanghelie.
Liderul social-democrat a recunoscut însă că PSD a greşit în acţiunea de combatere a lui Traian Băsescu în timpul campaniei electorale.
"Nu l-am combătut foarte bine pe Traian Băsescu. Eu cred că avem un singur punct: să nu-l lăsăm pe Traian Băsescu să devină preşedinte prin fraudare", a afirmat Vanghelie.
Vanghelie a mai precizat că PSD trebuie să se ferească de jocurile de culise, în condiţiile în care acum se fac deja jocuri pentru noul Guvern.
"Eu cred că trebuie să păstrăm terenul vizavi de oameni ,şi nu terenul la jocuri de culise, pentru că toată campania asta mizerabilă a fost ţinută numai pe seama jocurilor mizerabile făcute de Traian Băsescu, iar ceea ce face Antonescu acum are toată admiraţia mea", a mai spus Vanghelie.
Antena3.ro

×
Parteneri
Armand a fost trimisă în judecată. Mesajul său către Marcel Ciolacu
x close