Antena 3 Politică Vasile Blaga este onorat de susţinerea partidului în lupta pentru Senat

Vasile Blaga este onorat de susţinerea partidului în lupta pentru Senat

28 Noi 2011   •   17:11
Vasile Blaga este onorat de susţinerea partidului în lupta pentru Senat
Sursa foto: Foto: Mediafax

Senatorul PDL Vasile Blaga a declarat că a purtat mai multe discuţii cu preşedintele Traian Băsescu pe tema preluării preşedinţiei Senatului, dar şi cu Emil Boc şi ceilalţi colegi.
   
Fiind întrebat de jurnalişti dacă a atins şi acest subiect şi daca are susţinerea lui Traian Băsescu îl susţine în această funcţie, Vasile Blaga a răspuns: "Pe mine mă susţine PDL, iar eventualele discuţii între partid şi domnul preşedinte va trebui să-l întrebaţi pe domnul preşedinte Boc", citează Mediafax.
   
"Am avut o discuţie ieri şi una astăzi şi până la urmă sunt onorat pentru propunerea pe care PDL mi-o face. Nu am tânjit pentru această funcţie, eu am fost 15 ani secretar general al acestui partid şi în momentul în care o decizie este luată ea trebuie respectată", a spus Vasile Blaga, adăugând că este onorat de susţinerea colegilor şi arătându-se reţinut înainte de rezultate "să vedem, mergem la vot, nu vindem deocamdată pasărea de pe gard" a încheiat senatorul.
   
Blaga a făcut aceste declaraţii la finalul şedinţei grupului senatorilor PDL, la care a participat şi preşedintele formaţiunii democrat-liberale, Emil Boc. Acesta a declarat "Sunt convins că domnul Blaga va întruni voturile necesare pentru a câştiga preşedenţia Senatului".

 
Get Adobe Flash player

×

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp

Parteneri
x close