Antena 3 CNN Politică Vasile Blaga este onorat de susţinerea partidului în lupta pentru Senat

Vasile Blaga este onorat de susţinerea partidului în lupta pentru Senat

Vasile Blaga este onorat de susţinerea partidului în lupta pentru Senat
Sursa foto: Foto: Mediafax
28 Noi 2011   •   17:11

Senatorul PDL Vasile Blaga a declarat că a purtat mai multe discuţii cu preşedintele Traian Băsescu pe tema preluării preşedinţiei Senatului, dar şi cu Emil Boc şi ceilalţi colegi.
   
Fiind întrebat de jurnalişti dacă a atins şi acest subiect şi daca are susţinerea lui Traian Băsescu îl susţine în această funcţie, Vasile Blaga a răspuns: "Pe mine mă susţine PDL, iar eventualele discuţii între partid şi domnul preşedinte va trebui să-l întrebaţi pe domnul preşedinte Boc", citează Mediafax.
   
"Am avut o discuţie ieri şi una astăzi şi până la urmă sunt onorat pentru propunerea pe care PDL mi-o face. Nu am tânjit pentru această funcţie, eu am fost 15 ani secretar general al acestui partid şi în momentul în care o decizie este luată ea trebuie respectată", a spus Vasile Blaga, adăugând că este onorat de susţinerea colegilor şi arătându-se reţinut înainte de rezultate "să vedem, mergem la vot, nu vindem deocamdată pasărea de pe gard" a încheiat senatorul.
   
Blaga a făcut aceste declaraţii la finalul şedinţei grupului senatorilor PDL, la care a participat şi preşedintele formaţiunii democrat-liberale, Emil Boc. Acesta a declarat "Sunt convins că domnul Blaga va întruni voturile necesare pentru a câştiga preşedenţia Senatului".

 


×
Parteneri
Avarie majoră în rețeaua de termoficare operată de Termoenergetica
x close