Antena 3 Politică Vasile Dîncu, explicații despre petrecerea la care a fost cu Sebastian Ghiță și Codruța Kovesi

Vasile Dîncu, explicații despre petrecerea la care a fost cu Sebastian Ghiță și Codruța Kovesi

28 Dec 2016   •   15:55
Vasile Dîncu, explicații despre petrecerea la care a fost cu Sebastian Ghiță și Codruța Kovesi

Vicepremierul Vasile Dîncu a declarat pentru AGERPRES, referindu-se la evenimentul despre care vorbea Sebastian Ghiţă în înregistrarea difuzată miercuri de România TV, că este ''o chestiune privată".

Întrebat despre participarea la respectivul eveniment, el a spus: "Nici nu confirm, nici nu infirm".

"E o chestiune privată. Nu am nimic de comentat. În plus, în perioada respectivă nu aveam nicio demnitate publică", a afirmat Vasile Dîncu.

Sebastian Ghiță, înregistrare video după dispariție. Acuzații dure la adresa Laurei Codruța Kovesi

Fostul deputat Sebastian Ghiţă a susţinut, în înregistrarea difuzată miercuri de România TV, că Direcţia Naţională Anticorupţie este un "instrument" prin care "mai marii zilei" încearcă întoarcerea votului dat de români în 11 decembrie şi că a fost ameninţat că îi vor fi trimise la închisoare rudele şi prietenii dacă nu face un denunţ împotriva liderului PSD, Liviu Dragnea, astfel încât acesta să nu poată deveni prim-ministru.

"Pe doamna Kovesi am cunoscut-o în sediile SRI, la K2, la K4 şi la T14. Acolo ne întâlneam de minim două ori pe săptămână încă din anul 2010 şi a durat această serie de întâlniri până în anul 2014. Realitatea e că poate sute de astfel de întâlniri au existat în aceşti ani. La unele din aceste întâlniri erau prezenţi doar generalul Florian Coldea, Laura Codruţa Kovesi şi un şef al staţiei CIA din România. Primul pe care l-am cunoscut în prezenţa doamnei Kovesi şi a domnului Coldea a fost domnul Karl Schwab, fostul şef al doamnei Kovesi, iar al doilea domnul Eric Easley, poate actualul şef al doamnei Kovesi. (...) O întreb pe doamna Kovesi dacă îşi aminteşte petrecerea restrânsă din vila din Sinaia, în care ea cu mine şi cu Vasile Dîncu chefuiam cu lăutarii şi cântam 'La Chilia-n port', varianta pentru statul de drept", a spus Ghiţă.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

Sursă: Agerpres
×
Parteneri
x close