Antena 3 CNN Politică Vasile Dîncu, despre situația din Transnistria: ”Trebuie să ne îngrijoreze. Vedem în aceste evenimente o provocare”

Vasile Dîncu, despre situația din Transnistria: ”Trebuie să ne îngrijoreze. Vedem în aceste evenimente o provocare”

Ministrul Apărării, Vasile Dîncu, a declarat că situația din Transnistria reprezintă o provocare și o încercare a rușilor de a crea un conflict în acea zonă, dar este convins că ”nu are șanse să se dezvolte”.

Vasile Dîncu, despre situația din Transnistria: ”Trebuie să ne îngrijoreze. Vedem în aceste evenimente o provocare”
Sursa foto: Hepta
de Andreea Ştefan    |    27 Apr 2022   •   10:35

Ministrul Apărării spune că nu sunt discuții în coaliție acest moment legat de trimiterea de echipament militar în Ucraina.

”În acest moment nu avem asemenea discuții. Noi suntem cel mai important hub umanitar și nu avem în acest moment discuții legate de arme”, a spus Dîncu.

Despre situația din Transnistria ministrul Apărării spune că reprezintă o provocare și o încercare a rușilor de a crea conflict în acea zonă.

”Sigur că trebuie să ne îngrijoreze tot ce se întâmplă și ne îngrijorează ce se întâmplă în jurul țării noastre atunci când este vorba de conflicte.

Vedem în aceste evenimente o provocare, o încercare de a crea un conflict în această zonă, care în acest moment, după analizele noastre, nu are șanse să se dezvolte.

Sigur că guvernul Republicii Moldova gestionează această situație, sunt într-o situație de a verifica, de alarmă, dar nu vedem ca fiind o problemă aceasta”, a mai declarat Vasile Dîncu.

×
Subiecte în articol: Vasile Dîncu Transnistria
Parteneri
A murit unul din cei mai renumiți meteorologi români!
x close