Antena 3 CNN Politică Vicepreşedinte PNL: Băsescu premier, Stolojan preşedinte, un scenariu posibil

Vicepreşedinte PNL: Băsescu premier, Stolojan preşedinte, un scenariu posibil

Vicepreşedinte PNL: Băsescu premier, Stolojan preşedinte, un scenariu posibil
28 Aug 2008   •   14:28

Într-o declaraţie făcută agenţiei Agerpres, vicepreşedintele Partidului Naţional Liberal Adrian Iorgulescu susţine că "fără o schemă de scenariu PD nu mai are şanse să ajungă la guvernare, aşa cum nici preşedintele nu va mai avea şanse să îşi reînnoiască mandatul de şef al statului". În opinia sa este plauzibilă repetarea în manieră inversată a momentului din 2004, de această dată cu Theodor Stolojan preşedinte şi Traian Băsescu prim-ministru.

Susţinând că întreaga ipoteză este doar un scenariu personal, Iorgulescu a comentat că este posibil ca Theodor Stolojan, principalul nume vehiculat în interiorul PD-L ca viitor premier, să decline această ofertă şi să îi lase această funcţie lui Traian Băsescu.

"Mă gândeam dacă istoria nu s-ar putea repeta, dacă nu cumva, văzând că nu există soluţii pentru postul de premier în PD, preşedintele (Traian Băsescu - n.r.) nu s-ar putea gândi să vină din nou şi spună: 'Stolo, dă-te tu deoparte că vin eu, du-te tu în locul meu peste un an preşedinte'. Cred că liderii PD se gândesc destul de serios şi preşedintele reflectează destul de serios la un scenariu - copie inversată a momentului 2004", a afirmat Adrian Iorgulescu, subliniind că aceasta este o supoziţie personală.

Sursa foto: monitorulexpres.ro

Antena3.ro

×
Parteneri
Geoană: Să facem o petiţie zdravănă către noul Congres american
x close