Antena 3 CNN Politică Victor Ponta explică de ce nu şi-a dat demisia: "Ar fi o trădare!"

Victor Ponta explică de ce nu şi-a dat demisia: "Ar fi o trădare!"

Victor Ponta explică de ce nu şi-a dat demisia: "Ar fi o trădare!"
Sursa foto: Foto: Agerpres
01 Oct 2015   •   13:28

Premierul Victor Ponta a afirmat, la o conferinţă de presă la sediul PSD Târgu Jiu, că nu a demisionat, deşi s-a confruntat cu cea de-a patra moţiune de cenzură îndreptată împotriva sa, pentru că nu există o soluţie mai bună pentru guvernare.

"Guvernul actual nu este pe persoană fizică. E al coaliţiei PSD, UNPR, ALDE şi minorităţi, care au susţinut actualul guvern. Când se găseşte o soluţie mai bună, eu osusţin. Să demisionez eu şi să vină nea' Predoiu şi doamna Gorghiu ar fi o trădare!", a declarat Victor Ponta.

"Din 7 mai 2012 aud în fiecare zi că voi fi schimbat. La un moment dat, lucrul ăsta se va întâmpla!", a spus Ponta.

Victor Ponta a declarat că va continua să îşi facă datoria, atâta timp cât va beneficia de sprijinul coaliţiei de guvernare.

Întrebat de jurnalişti în legătură cu relaţia cu Preşedinţia, Victor Ponta a declarat că are "obligaţia şi dorinţa de a avea o colaborare instituţională cât mai bună" cu preşedintele Klaus Iohannis.

Moţiunea de cenzură împotriva Guvernului Victor Ponta a fost respinsă, marţi, cu 207 voturi pentru şi 8 împotrivă, în condiţiile în care liberalii aveau nevoie de 275 de voturi pentru succesul acestui demers.

×
Parteneri
Companiile aeriene impun o nouă regulă pentru pasageri
x close