Antena 3 CNN Politică Victor Ponta îi dă replica lui Iohannis: "E ca surda în horă. Merge la Bruxelles şi tace, se întoarce de la Bruxelles şi tace!"

Victor Ponta îi dă replica lui Iohannis: "E ca surda în horă. Merge la Bruxelles şi tace, se întoarce de la Bruxelles şi tace!"

Victor Ponta îi dă replica lui Iohannis: "E ca surda în horă. Merge la Bruxelles şi tace, se întoarce de la Bruxelles şi tace!"
Sursa foto: Foto: Agerpres
26 Oct 2015   •   11:17

Victor Ponta i-a răspuns, luni, Klaus Iohannis, care l-a acuzat că nu s-a consultat cu el înainte de a face declaraţiile de la Sofia, premierul spunând că cineva trebuie să facă publică poziţia României, în condiţiile în care "preşedintele nu face nimic" şi tace la Bruxelles ca "surda în horă".

"Problema nu este ce spune domnul Iohannis, ci problema este că nu face nimic. Domnul Iohannis merge la Bruxelles şi tace, se întoarce de la Bruxelles şi tace. Ştiţi vorba aceea, ca surda în horă (...) Interesul meu este ca politicile noastre să fie eficiente şi cunoscute", a declarat, luni, premierul Victor Ponta.
   
El a mai spus că nu avea nevoie de mandat ca să se întâlnească cu ceilalţi prim-miniştri.
   
"Dacă  n-ar fi de râs, ar fi plâns... De fiecare dată domnul Băsescu îi întinde o capcană, iar domnul Iohannis, fiind doar arogant şi nimic altceva, cade în capcană. Mandat să ce, să mă întâlnesc cu ceilalţi prim-miniştri? Păi ce, sunt viceprimar la Sibiu să-i cer mandat? Mă întâlnesc cu ceilalţi prim-miniştri când cred eu că e bine, mai ales că mă întâlnesc pentru binele României", a afirmat Ponta.
   
"Restul, cred că domnul Iohannis habar n-are ce am vorbit noi la Sofia (...) S-a dus ca surda la horă şi, cum s-a dus, aşa s-a şi întors", a adăugat Ponta.
   
Preşedintele Klaus Iohannis a declarat, duminică, la Arad, despre afirmaţiile premierului Victor Ponta privind o poziţie comună a României, Bulgariei şi Serbiei în cazul închiderii frontierelor, că prim-ministrul nu l-a consultat, nu a avut mandat să angajeze România şi s-a "plimbat până la Sofia".

Întrebat de jurnalişti dacă va discuta cu premierul Victor Ponta privind declaraţiile făcute de acesta la Sofia, Iohannis a răspuns: "Da, cu siguranţă! După ce mă voi întoarce de la Bruxelles vom avea o discuţie pe această temă".


×
Subiecte în articol: Victor Ponta Klaus Iohannis
Parteneri
Situaţie critică în Slănic Prahova: o stradă s-a surpat! ISU intervine
x close