Antena 3 CNN Politică Victor Ponta: ”Ştiu de la liberali că au fost la Congres delegaţi care aveau Covid”

Victor Ponta: ”Ştiu de la liberali că au fost la Congres delegaţi care aveau Covid”

Victor Ponta susține că a primit informaţii potrivit cărora la Congresul PNL de ieri au participat liberali care știau că sunt infectați cu COVID-19.

Victor Ponta: ”Ştiu de la liberali că au fost la Congres delegaţi care aveau Covid”
Sursa foto: Agerpres
de Adelina Miron    |    26 Sep 2021   •   22:44

„Dumneavoastră credeţi că ieri s-au făcut 5.000 de teste şi că toate erau negative? Hai să fim serioşi. Ştiu eu de la liberali, de liberali care aveau Covid şi au venit la congres, că trebuiau să voteze, că dacă nu votau...", a spus Victor Ponta, duminică seara, la România TV, potrivit DC News.

Întrebat dacă se poate proba afirmaţia pe care a făcut-o, Ponta a spus: „Cum, că au plecat acasă toţi. Au venit din toate zările, au plecat în toate zările... Sunt convins că dacă cineva ar investiga anumiţi delegaţi care trebuiau să fie în izolare, cu siguranţă... dar nu o să investigheze nimeni, că na, încă sunt ei la putere. Dacă era Congresul PSD, cred că se închidea după zece minute, îi lua DSP-ul pe toţi".

Florin Cîţu este noul preşedinte al PNL, cu 60,2% din voturi

Florin Cîţu este noul preşedinte al PNL, după ce a fost votat de majoritatea delegaţilor prezenţi la Congresul PNL de pe 26 septembrie.

Florin Cîțu a obținut 2.878 de voturi, 60,2% din numărul voturilor valabile. Ludovic Orban a obținut 1.898 de voturi, 39,7%. 72 de voturi au fost anulate.

Florin Cîțu a susținut un discurs după ce rezultatul voturilor pentru șefia PNL l-au arătat câștigător:

„Acest vot mă onorează și mă responsabilizează. Nu mă surprinde alegerea dumneavoastră pentru că am spus din primul moment că echipa câștigătoare este singura soluție pentru Partidul Național Liberal. Vă promit că voi fi președintele tuturor liberalilor, indiferent pentru cine ați votat astăzi. De astăzi suntem un partid unit și vom lupta împotriva adversarului nostru politic, PSD.”, a spus Florin Cîțu după ce a aflat că este noul președinte al PNL.

Întrebat ce se întâmplă cu șefia Camerei Deputaților după ce Ludovic Orban și-a dat demisia în urma înfrângerii, Florin Cîțu a spus că aceasta rămâne la PNL.

×
Subiecte în articol: Victor Ponta Congres PNL COVID-19
Parteneri
Cătălin Cîrstou, candidatul comun PSD-PNL în Bucureşti
x close