Antena 3 CNN Politică Victor Ponta, prima reacție după consultările cu Viorica Dăncilă

Victor Ponta, prima reacție după consultările cu Viorica Dăncilă

Victor Ponta, prima reacție după consultările cu Viorica Dăncilă
22 Iul 2019   •   14:29

Victor Ponta a venit cu o primă reacție după întâlnirea cu Viorica Dăncilă, privind candidatul pentru prezidenţiale. Liderul PRO România susține că încă nu s-a ajuns la nicio discuție, iar formațiunea politică pe care o conduce insistă pe o  schimbare radicală față de tot ceea ce s-a întâmplat din Ianuarie 2017.


”Am avut azi discutii informale si cu Doamna Viorica Dancila si cu Domnul Calin Popescu Tariceanu.

Am insistat doar pe obiectivul principal al ProRomania - o schimbare radicala fata de tot ceea ce s-a intamplat din Ianuarie 2017 si pana in 27 Mai 2019 : asigurarea unei guvernari eficiente si a unor reforme adevarate in domeniul administratiei publice , al economiei si finantelor, educatie, sanatate, mediu samd.

Evident ca nu am luat nicio decizie privind candidaturi sau colaborari politice ( asemenea decizii pot fi luate doar de catre Echipa ProRomania) / asa cum am facut si atunci cand am discutat cu liderii Opozitiei sau cu Presedintele Iohannis am dat dovada de dorinta de dialog - dar am prezentat si sustinut punctele de vedere ale ProRomania si interesele sociale si economice pe care noi le reprezentam.

Suntem ProRomania- si tinem ( doar) cu Romania?”, scrie Victor Ponta pe contul personal de Facebook.

×
Parteneri
Răsturnare de situaţie în intenţia de vot la alegerile locale
x close