x close

Victor Ponta, prima reacție după consultările cu Viorica Dăncilă

22 Iul 2019   •   14:29
Victor Ponta, prima reacție după consultările cu Viorica Dăncilă

Victor Ponta a venit cu o primă reacție după întâlnirea cu Viorica Dăncilă, privind candidatul pentru prezidenţiale. Liderul PRO România susține că încă nu s-a ajuns la nicio discuție, iar formațiunea politică pe care o conduce insistă pe o  schimbare radicală față de tot ceea ce s-a întâmplat din Ianuarie 2017.


”Am avut azi discutii informale si cu Doamna Viorica Dancila si cu Domnul Calin Popescu Tariceanu.

Am insistat doar pe obiectivul principal al ProRomania - o schimbare radicala fata de tot ceea ce s-a intamplat din Ianuarie 2017 si pana in 27 Mai 2019 : asigurarea unei guvernari eficiente si a unor reforme adevarate in domeniul administratiei publice , al economiei si finantelor, educatie, sanatate, mediu samd.

Evident ca nu am luat nicio decizie privind candidaturi sau colaborari politice ( asemenea decizii pot fi luate doar de catre Echipa ProRomania) / asa cum am facut si atunci cand am discutat cu liderii Opozitiei sau cu Presedintele Iohannis am dat dovada de dorinta de dialog - dar am prezentat si sustinut punctele de vedere ale ProRomania si interesele sociale si economice pe care noi le reprezentam.

Suntem ProRomania- si tinem ( doar) cu Romania?”, scrie Victor Ponta pe contul personal de Facebook.

Parterneri
Parterneri
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri!
Nu, multumesc Accept
sati