Antena 3 Politică Victor Ponta, reacție după ce candidatura Rovanei Plumb a fost respinsă: ”Cum trebuie procedat dacă vrei să ai un succes pentru România”

Victor Ponta, reacție după ce candidatura Rovanei Plumb a fost respinsă: ”Cum trebuie procedat dacă vrei să ai un succes pentru România”

30 Sep 2019   •   14:52
Victor Ponta, reacție după ce candidatura Rovanei Plumb a fost respinsă: ”Cum trebuie procedat dacă vrei să ai un succes pentru România”

Victor Ponta reacționează după ce Comisia juridică din PE a decis luni că Rovana Plumb nu este potrivită pentru postul de comisar european. 

„In anul 2014 am obtinut nominalizarea Corinei Cretu pentru Functia de Comisar European pentru Politici Regionale - cum trebuie procedat daca vrei sa ai un succes pentru Romania :

1. Corina Cretu a fost un candidat foarte bun ( vicepresedinte al Parlamentului European la acel moment)

2. Negocierea pentru portofoliul Politici Regionale ( cel care gestioneaza toti banii de investitii) am purtat-o INAINTE de a face oficial nominalizarea / cu Presedintele Juncker si liderii europeni am stabilit portofoliul si persoana

3. Corina Cretu a fost audiata in Parlamentul Romaniei INAINTE de audierea in Parlamentul European

4. Desi, initial, si Traian Basescu si liderii Opozitiei m-au criticat pentru propunere - dupa ce au vazut portofoliul obtinut au revenit asupra pozitiei lor si au sustinut candidatura Corinei”, scrie Ponta pe Facebook.

×

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp

Parteneri
x close