Antena 3 CNN Politică Victor Ponta, reacție dură după atacurile pe tema alianței PRO România - ALDE

Victor Ponta, reacție dură după atacurile pe tema alianței PRO România - ALDE

Victor Ponta, reacție dură după atacurile pe tema alianței PRO România - ALDE
08 Aug 2019   •   09:57

Victor Ponta  analizează reacțiile apărute în spațiul public ce liderul ALDE, Călin Popescu Tăriceanu a anunțat că cele două formațiuni se vor alia, devenind a treia cea mai mare forță politică din România.

”Ieri mi-am descoperit o multime de “prieteni” - toti ingrijorati de viitorul meu : Basescu, Barna, Lazaroiu ???! Chiar si infierbantatul Andrei C ( liderul revolutionar al “Barna-jugend”) vrea sa ma salveze - toti imi dau sfaturi !

Pot sa explic de fapt ce au inteles toti cei care au sarit ca arsii ( majoritatea nu au inteles nimic) :

1. Propunerea mea de ieri de schimbare a Guvernului actual si a Programului de guvernare “Dragnea - Valcov” este singura actiune concreta si pragmatica din aceasta vara ( propunerea este si realizabila daca Alde nu mai sustine actuala formula)

2. Toti “strigatorii” de la USR si sustinatorii lor din tara si din strainatate vor in realitatea sa ramana Guvernul “Dancila” - asa au un sac de box in care sa dea mereu si ei scapa de asumarea guvernarii ( ca sa nu se faca de ras ca in 2016)

3. O guvernare ca cea de azi ii asigura lui Barna prezenta in turul doi si batalia cu Iohannis ( Viorica Dancila nu are nicio sansa sa ajunga in turul doi conducand un Guvern si un Partid care, in fond, nu s-a schimbat deloc fata de perioada lui Dragnea)

4. Toti acesti indivizi prefera ( in mod iresponsabil- dupa parerea mea) sa lase Romania sa fie distrusa total din punct de vedere economic si bugetar - ceea ce se intampla prin aberatiile si minciunile pe care le primim in fiecare zi de la Ministerul de Finante / dupa care ei vor beneficia de disperarea si indignarea publica pentru a prelua tara ca in 2010 - chiar daca asta inseamna sa preiei o tara distrusa si inca o generatie irosita

5. La ProRomania avem capacitate profesionala ( prin oamenii care au guvernat bine in 2012-2015) + 30 parlamentari + legitimitatea votului din 26 Mai + experienta de a discuta si a implementa proiecte de guvernare de succes ! Adica exact ce nu au nici PSD dar nici PNL si USR! Si ei stiu asta - si sunt panicati sa nu se vada aceasta realitate!

Am pornit pe un drum cu Echipa ProRomania- dificil, cu multe obstacole si dusmani - nu ne oprim, nu ne abatem de la el ! Pentru ca este drumul bun!

Suntem ProRomania - si tinem DOAR cu Romania!”, a fost mesajul lui Ponta pe pagina de Facebook.

×
Parteneri
Crimă șocantă într-un bloc din Sectorul 2 al Bucureştiului
x close