Antena 3 CNN Politică Videanu: Doar electoratul poate judeca moralitatea revenirii Monei Muscă pe scena politică

Videanu: Doar electoratul poate judeca moralitatea revenirii Monei Muscă pe scena politică

Videanu: Doar electoratul poate judeca moralitatea revenirii Monei Muscă pe scena politică
23 Aug 2008   •   09:50

Electoratul este singurul care poate judeca, prin vot, moralitatea revenirii Monei Muscă pe scena politică şi posibilitatea ca ea să ocupe un loc în Parlament. Este opinia prim-vicepreşedintelui PD-L, Adriean Videanu. În partid, subiectul a provocat dezbateri aprinse. Mona Muscă, însă, nu a făcut niciun comentariu public.

Adriean Videanu consideră că, indiferent de argumentele care susţin sau contestă revenire Monei Muscă pe scena politică, alegătorii sunt cei care vor avea cuvântul sau votul decisiv. Divergenţele apărute între membrii PD-L pe tema înscrierii Monei Muscă pe listele acestei formaţiuni politice sunt considerate normale.

Eventula înscriere a Monei Muscă pe listele PD-L nu este respinsă de preşedintele partidului. Emil Boc declara, la începutul săptămânii, că nu-i va refuza candidatura, dacă ea se va hotârî să revină pe scena politică. Propunerea pentru Mona Muscă a fost lansată de organizaţia PD-L Neamţ.

Mona Muscă a părăsit viaţa politică după ce a primit la sfârşitul anului 2006 un verdict de colaborare cu fosta securitate. După apariţia în presă a informaţiilor, ea a recunoscut că a semnat în 1977 un angajament.

Antena 3

×
Parteneri
O biserică din Alba a ars până la temelie, chiar în prima zi de Paște
x close