VIDEO. El este primarul care a fost filmat într-o orgie. Imaginile au devenit virale. La puțină vreme după apariția filmulețului, ceva incredibil s-a petrecut

14 Oct 2019   •   18:47
VIDEO. El este primarul care a fost filmat într-o orgie. Imaginile au devenit virale. La puțină vreme după apariția filmulețului, ceva incredibil s-a petrecut foto: ATV Magyarország

Primarul maghiar care a fost filmat participând la o orgie pe un iaht de lux, a reușit să fie reales. Dar are mari probleme cu șeful său, scrie publicația Bloomberg.

Filmulței cu Zsolt Borkai, primarul orașului Gyor, și asociații săi la o petrecere erotică pe Marea Adriatică au circulat intens pe site-urile de știri și pe cele porno. Momentul a reprezentat o umilire pentru premierul Viktor Orban, care invocă valorile creștine și a criticat societatea occidentală pentru moravurile sale relaxate.

Edilul, în vârstă de 54 de ani, care esete căsătorit, a ieșit cu un comunicat în zilele premergătoare votării și și-a cerut scuze familiei. Este de așteptat ca el să fie expulzat din Fidesz imediat, într-o încercare de a atenua efectele asupra partidului. 

 

Gyor este cel mai important oraș din nord-vestul Ungariei, la jumătatea distanței dintre Budapesta și Viena. Orașul are o populație de aproape 130.000 de locuitori, dintre care românii reprezintă a treia minoritate (aproape 1%).

Parteneri
x close