Antena 3 CNN Politică Viorica Dăncilă îi răspunde lui Meleșcanu: Nu pot să fac pierdut un document

Viorica Dăncilă îi răspunde lui Meleșcanu: Nu pot să fac pierdut un document

Viorica Dăncilă îi răspunde lui Meleșcanu: Nu pot să fac pierdut un document
Sursa foto: Sursă foto: Gov.ro
30 Aug 2019   •   21:50

Premierul Viorica Dăncilă a reafirmat vineri seara că nu a primit niciun document legat de rechemarea în ţară a ambasadorului României în SUA, George Maior, aşa cum susţine fostul ministru de Externe Teodor Meleşcanu. 

"Eu nu pot să fac pierdut un document. Eu nu am primit acest document, dacă l-aş fi primit, l-aş fi semnat în prima clipă, fără nicio ezitare. Am dispus deja să se facă o analiză privind cursul acestui document luni", a precizat Dăncilă. 

Fostul ministru de Externe Teodor Meleşcanu susţine că i-a trimis premierului Viorica Dăncilă, spre avizare, pe 8 mai, prin poşta specială, cererea de rechemare a ambasadorului României în SUA, George Maior, dar că prim-ministrul ar fi "rătăcit" documentul. 

"Memorandumul privind propunerea de rechemare a domnului ambasador George Maior a fost trimis spre avizare prim-ministrului, prin poşta specială, la data de 8 mai 2019, aşa cum rezultă din documentul de expediţie, urmând ca după avizarea de către doamna prim-ministru să fie trimis preşedintelui României. În ceea ce o priveşte pe doamna prim-ministru, nu este pentru prima oară când "rătăceşte" documentele pe care nu şi le asumă sau pe care nu doreşte să le respingă", a afirmat Meleşcanu, potrivit unui comunicat al ALDE.

Sursă: Agerpres
×
Parteneri
Românii vor avea încă o zi liberă în plus în mini-vacanța de Paște
x close