Viorica Dăncilă intervine în criza politică: N-ar fi trebuit să dărâme Guvernul PSD. Sunt nepregătiți!

12 Mar 2020   •   22:11
Viorica Dăncilă intervine în criza politică: N-ar fi trebuit să dărâme Guvernul PSD. Sunt nepregătiți! sursă foto: captură Antena 3

Viorica Dăncilă susține că liberalii au dovedit faptul că au dat jos Guvernul PSD doar din ambiție, iar acum demonstrează că nu sunt pregătiți de guvernare. Anunțul a fost făcut pe pagina de Facebook a fostului premier.

”Liberalii au prelungit azi criza politică, arătând că nu le pasă de oameni. Iar în timp ce ei greșesc și se bâlbâie, România face față din ce în ce mai greu crizei coronavirusului.

E profund regretabil că PNL nu știe sau nu poate să facă ceea ce trebuie la guvernare. Dacă se știau nepregătiți, liberalii n-ar fi trebuit să dărâme guvernul PSD, un guvern bun pentru români, care a știut să gestioneze treburile țării.

Dincolo de politică, pe primul loc trebuie să fie oamenii – mai ales acum, în această perioadă complicată. Clasa politică trebuie să fie mult mai aproape de români, de nevoile și îngrijorările lor. E timpul solidarității și al deciziilor corecte pentru țară.”, scrie Viorica Dăncilă.

x close