Antena 3 CNN Politică Viorica Dăncilă: „Pentru Iohannis catastrofă înseamnă să creşti pensii şi salarii”

Viorica Dăncilă: „Pentru Iohannis catastrofă înseamnă să creşti pensii şi salarii”

Viorica Dăncilă: „Pentru Iohannis catastrofă înseamnă să creşti pensii şi salarii”
Sursa foto: Foto: Viorica Dăncilă/ Facebook
de S.T.    |    21 Sep 2019   •   16:52

Premierul Viorica Dăncilă a declarat sâmbătă că Guvernul nu este unul „eşuat”, aşa cum a fost catalogat de preşedintele Klaus Iohannis, ci unul eficient, aşa cum o arată cifrele economice.

„Nu suntem un Guvern eşuat, cum a spus domnul preşedinte. Se joacă cu cuvintele. Este foarte uşor să jigneşti. Eu nu am să jignesc niciodată. Suntem un guvern eficient şi îmi asum cele spuse. Nu suntem un guvern perfect, nu am această aroganţă să spun că am rezolvat toate problemele, dar cifrele arată - şi nu cifrele pe care le spunem noi, pe care le spun Institutul Naţional de Statistică, Comisia Naţională de Strategi şi Prognoză, Eurostatul - că această guvernare este eficientă”, a declarat premierul la Alba Iulia.

Viorica Dăncilă a respins şi declaraţia preşedintelui despre faptul că Partidul Social Democrat a fost şi este „o catastrofă” pentru România.

„Dacă pentru domnul preşedinte catastrofă înseamnă să creşti pensii şi salarii, să investeşti în comunităţile locale, dacă pentru domnul preşedinte catastrofă înseamnă să iei măsuri pentru creştere economică, dacă pentru domnul preşedinte să ai a doua cea mai mare creştere economică din Europa este o catastrofă, cred că la dânsul aprecierile sunt inversate”, a precizat prim-ministrul.

Sursă: Agerpres
×
Parteneri
Directorul ANM anunță prognoza meteo în România. În unele zone va ninge
x close