Antena 3 Politică Parlamentari, surprinși în timp ce votau pentru colegii lor! ”Voi, care furaţi voturi îmi daţi lecţii?”

Parlamentari, surprinși în timp ce votau pentru colegii lor! ”Voi, care furaţi voturi îmi daţi lecţii?”

de Laura Dinu    |    02 Mar 2021   •   09:17
Parlamentari, surprinși în timp ce votau pentru colegii lor! ”Voi, care furaţi voturi îmi daţi lecţii?”

Vot la dublu în Parlamentul României! La amendamentele pentru buget, câţiva parlamentari din partea opoziției au fost surprinși cum votau pentru colegii lor , care nu se aflau în sala unde se desfăşura şedinţa plenului reunit al celor două camere.

Prelungirea dincolo de miezul nopţii a şedinţei Parlamentului i-a obosit pe unii parlamentari. Au ieşit din sală, dar le-au plasat cartelele de vot colegilor, ca aceştia să voteze la două mâini, deşi acest lucru este interzis de regulament.

Aşa s-a întâmplat şi în cazul deputatei Laura Vicol. În locul său a fost surprinsă votând colega sa de partid, de la PSD, Matilda Goleac.

Scenele au fost filmate cu telefonul mobil de parlamentarii din partea puterii care au postat, apoi, înregistrările, pe paginile lor de pe reţele de socializare.

Reporter: Ați fost surprinsă de un coleg în timp ce votați pentru o altă colegă de-a dumneavoastră.

Matilda Goleac (PSD): Deci colega era ieșită la toaletă, asta a fost tot!

Reporter: Și dacă era ieșită la toaletă, puteați să votați în locul ei?

Matilda Goleac (PSD): Am considerat ca e colegial. Era prezentă în incinta Parlamentului, deci nu era plecată! Era, pur și simplu, la toaletă!

Reporter: Și de unde știți cum ar fi votat dumenaei?

Matilda Goleac (PSD): Pentru că era o decizie politică! Era firesc pentru că noi ne susțineam amendamentele! Cum aș fi putut vota? Decât pentru! Nu a fost o decizie grea pentru mine!

Şi un deputat de la AUR, Titi Stoica, a fost suprins în timp ce vota pentru un coleg.

”Nu vă supăraţi se votează la o singură cartelă nu la două, este al nouălea vot pe care îl daţi la două cartele”, spune cel care a surprins imaginile. 

”Colega mea mi-a dat mandat! Voi, care furaţi voturi îmi daţi lecţii?”, a răbufnit Titi Stoica. 

Alții însă au recunoscut, cu seninătate, că au votat şi pentru colegii lor.

Deputatul USR, Emanuel Ungureanu, a anunţat că va sesiza conducerea Parlamentului.

 

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close