Antena 3 CNN Actualitate Cornelia Naum, despre aventura pariziană a fiului ei, Victor Ponta: A fost o experienţă deosebită

Cornelia Naum, despre aventura pariziană a fiului ei, Victor Ponta: A fost o experienţă deosebită

Cornelia Naum, despre aventura pariziană a fiului ei, Victor Ponta: A fost o experienţă deosebită
28 Feb 2013   •   22:21

Mama lui Victor Ponta a vorbit în ediţia de joi seară a emisiunii "Sinteza Zilei", de la Antena 3, despre aventura pariziană a fiului ei, aventură care l-a întărit şi l-a format în omul care a devenit astăzi.

"Avea 17 ani. Eu, care făcusem foarte multe excursii cu ei, cu rucsacul în spate, am ştiut că nu am de ce mă teme dacă îl trimit într-o aventură. Şi i-am spus:  Ieşi la şosea, faci autostopul te duci la Paris, dormi două nopţi în parcurile superbe de acolo şi te întorci acasă. Nu s-a mai întors atunci, având impresia că are o şansă acolo", a declarat mama social-democratului.

Victor Ponta în fotografii. Cum arăta în adolescenţă premierul României

Cornelia Naum a povestit că Victor Ponta a trăit acolo 8 luni de zile, timp în care a reuşit să îşi închirieze o mansardă, să se angajeze şi chiar să aibă un carnet de cecuri.

"A rămas opt luni la Paris, eu m-am dus la el în noiembrie să-l văd, avea o garsonieră, o mansardă, lângă gară, serviciu la un fel de McDonalds, avea carnet de cercuri. L-am convins să se întoarcă. (...) A venit în februarie, şi-a dat tezele, bacul, l-a luat", a spus mama lui Victor Ponta.

"A fost o experienţă deosebită. A înţeles că nu era momentul atunci. Prin faptul că după 22 de ani s-a întors la Paris şi a fost întâmpinat cu covorul roşu s-a dovedit că a avut dreptate şi că aici e locul lui", a conchis Cornelia Naum.

Citeşte şi:

Mama de premier: Eu am fost cea care l-a bătut cel mai tare la cap să facă USL-ul

Mama premierului Ponta: La Victor nu e loc de intervenţii, nici chiar de la mama



×
Subiecte în articol: Mihai Gâdea Sinteza Zilei
Parteneri
Situaţie critică în Slănic Prahova: o stradă s-a surpat! ISU intervine
x close