Antena 3 CNN Actualitate În premieră: Viaţa de pensionar în România, o luptă neîntreruptă pentru supravieţuire

În premieră: Viaţa de pensionar în România, o luptă neîntreruptă pentru supravieţuire

În premieră: Viaţa de pensionar în România, o luptă neîntreruptă pentru supravieţuire
Sursa foto: Foto:videonews.ro
12 Dec 2011   •   22:01

„În premieră”, emisiunea ce a fost premiată de juriul mondial al Association for International Broadcasting, la categoria "Cea mai bună investigaţie jurnalistică", prezintă duminică, de la ora 21.00, la Antena 3, trei materiale inedite.


Minerva Tănăsescu – pensie 300 de lei, Tudora Bolnavu – pensie 480 de lei, Angelica Dumintrache – pensie 670 de lei şi viitorul e sumbru. Pensia va reprezenta din ce în ce mai puţin, iar din punctul de vedere al unora, această diminuare este o mare hoţie.

Nu există chin mai mare decât să fii bătrân în România. După o viaţă de muncă ne vedem părinţii condamnaţi la sărăcie de un stat care nu este capabil să le asigure un trai decent. Deşi ei şi-ai făcut datoria de a-l susţine.

Banii se termină, statul nu ne mai poate întreţine, iar sistemul, aşa cum a fost el gândit cu două secole în urmă, este falimentar.

Unde se duc banii noştrii de pensie, de ce trăim în mizerie şi cum ne putem salva încercăm să aflăm dintr-un reportaj marca "În Premieră", difuzat duminică, la Antena 3.

 


Vezi aici înregistrarea emisiunii "În premieră" cu Carmen Avram, la Antena 3.



×
Subiecte în articol: In premiera pensionari pensie
Parteneri
ANM: Zonele cele mai afectate de praful saharian
x close