Antena 3 CNN Actualitate Parcarea neregulamentară a maşinii costă dublu. Mai ales în sectorul sectorul 6 al Capitalei

Parcarea neregulamentară a maşinii costă dublu. Mai ales în sectorul sectorul 6 al Capitalei

Parcarea neregulamentară a maşinii costă dublu.  Mai ales în sectorul sectorul 6 al Capitalei
Sursa foto: politicalocala.ro
22 Feb 2012   •   18:22

Cetăţenii din sectorul 6 plătesc de două ori pentru nepăsarea autorităţilor care ar trebui să deszăpezească locurile de parcare şi străzile laterale. O dată plătesc taxe pentru primăria care trebuie să facă locuri de parcare şi să cureţe de zăpadă străzile. A doua oară firmele de ridicari masini îi taxează pe şoferii care nu au de ales şi îşi parchează maşinile unde pot.

În sectorul 6, doar pe marile bulevarde au trecut, pe ici pe colo, câte un utilaj de deszăpezire. La 10 zile de la sfârşitul ninsorilor primăria nu a reuşit să dovedească mormanele de zăpadă din cartiere.

Pe teren.... situaţia e alta. Străzile secundare au rămas acoperite de nămeţi, cu tot cu locurile de parcare.

Bucureştenii parchează pe unde pot şi nu întotdeauna regulamentar. Firmele de ridicat maşini îşi fac conştiincioase treaba chiar dacă în sectorul 6 locurile de parcare nu se mai văd sub mormanele de zăpadă.

Totuşi, în ultimul timp nu s-au mai ridicat atâtea maşini ca de obicei. Câte exact... nu se ştie. Vestea bună pentru şoferii din sectorul 6 este că, în urma unui proces, ei şi-ar putea recupera banii.

Există şi un precedent în acelaşi sector. Poliţia Rutieră a fost obligată să-i plătească unui bucureştean taxa încasată de firma care se ocupa cu ridicarea maşinilor parcate neregulamentar în urmă cu 3 ani.

×
Subiecte în articol: locuri de parcare taxe Poliţia Rutieră
Parteneri
Urmează o lună cu temperaturi neobișnuite în România
x close