Antena 3 CNN Actualitate Şerban Huidu a provocat un accident rutier grav: Doi morţi şi un rănit în stare critică

Şerban Huidu a provocat un accident rutier grav: Doi morţi şi un rănit în stare critică

Şerban Huidu a provocat un accident rutier grav: Doi morţi şi un rănit în stare critică
Sursa foto: Foto: VideoNews
16 Oct 2011   •   12:47
Update 16:20 - Şerban Huidu rămâne internat la spital şi urmează să fie audiat luni.

Update 15:45 - Bărbatul grav rănit în accidentul provocat de Şerban Huidu este în comă indusă, conform Mediafax.

Update 14:30 - Şerban Huidu avea alcoolemie zero, conform testelor făcute de poliţişti după producerea accidentului, conform Mediafax.

Două persoane au murit şi o a treia a fost încarcerată, în urma unui accident rutier care s-a produs la Timişul de Sus, judeţul Braşov. Două maşini s-au ciocnit frontal. Circulaţia se desfăşoară pe un singur sens.


Dan Ivaşcu, reprezentant al Poliţiei Rutiere Braşov, a declarat în direct, pentru Antena 3, că, în urma cercetărilor efectuate la faţa locului, s-a stabilit că accidentul s-a produs pe fondul neadaptarea vitezei la carosabilul ud. O maşină de teren, în care se afla Şerban Huidu, soţia şi copiii acestuia, s-a izbit frontal cu un autoturism Dacia Logan.
 


Poliţia: Accidentul a fost provocat de Huidu


"Azi,în jurul orei 11.55, pe D.N.1,la km 149+150m, la ieşirea din Timişul de Sus, un bucureştean de 35 ani, care conducea un autoturism tip jeep, dinspre Predeal spre Braşov, a pătruns pe contrasens şi jeep-ul condus de el a intrat în coliziune cu un autoturism Dacia Logan care circula din sens opus, condus de un braşovean de 65 ani."

"Accidentul s-a soldat cu decesul braşovenului de 65 ani, şi a unei pasagere de 54 ani în autoturismul condus de el, precum şi cu rănirea altui pasager aflat în Logan, care a fost transportat la spital. Cercetările sunt continuate de poliţişti, pentru stabilirea împrejurărilor exacte în care s-a produs accidentul", se arată în comunicatul oficial al IPJ Braşov.


Şerban Huidu a mai trecut printr-un episod grav la sfârşitul anului 2010, după un accident grav la schi.
 


Mai multe ambulanţe au fost mobilizate la faţa locului.

Şerban Huidu împreunã cu soţia şi cu cei doi copii ai săi au fost duşi la Spitalul Judeţean Braşov, având diverse traumatisme, dar fiind în stare stabilă, în urma accidentului.

Potrivit şefului Ambulanţei Braşov, Magdalena Piroşca, unul dintre copiii lui Huidu a suferit traumatisme minore şi un traumatism cerebral, dar fără pierderea cunoştinţei, şi a fost transportat la Spitalul de Copii din Braşov, conform Mediafax.

×
Subiecte în articol: accident Brașov victime circulatie rutier
Parteneri
Infractorii români care au speriat America
x close