Antena 3 CNN Show Acces Direct revine la Antena 1 cu un nou sezon

Acces Direct revine la Antena 1 cu un nou sezon

Emisiunea Acces Direct revine astăzi la Antena 1 cu forțe proaspete și cele mai tari subiecte în exclusivitate. Mirela Vaida le dă întâlnire telespectatorilor, aşa s-au obişnuit deja, în fiecare zi, de luni până vineri, de la ora 17:00, dar şi sâmbăta, tot de la ora 17:00, cu ediţii speciale Acces Direct de weekend. 

Acces Direct revine la Antena 1 cu un nou sezon
de Georgiana Adam    |    17 Aug 2020   •   13:45

“Începem un  nou sezon “Acces Direct” după o vacanţă atipică, pe care am petrecut-o mai mult în izolare! Revenim cu forte proaspete, cu grijă şi cu teama că suntem pândiţi la tot pasul de acest virus care a dat peste cap întreaga lume! Însă viaţa trebuie să meargă cumva mai departe, cu respectarea tuturor măsurilor de siguranţă, dar şi cu entuziasmul unei normalităţi pe care o aşteptăm cu toţii!

Până atunci, zilnic, în casele dumneavoastră, de luni până sâmbătă, sperăm să ne primiţi ca şi până acum, de la ora 17:00, cu subiecte despre viaţă şi despre oameni, fără filtre, fără cosmetizări, cu realităţi dure, dar şi cu aspect dintre cele mai diverse legate de celebrităţi, lifestyle, anchete sociale, şamd. Vă mulţumim că ne aşteptaţi cu nerăbdare! Să fim sănătoşi şi optimişti!”, a declarant Mirela Vaida. 

Acces Direct, de luni până vineri de la ora 17:00

Acces Direct, unul dintre cele mai puternice formate ale dupã-amiezii, difuzat în fiecare zi, de luni pânã vineri, de la ora 17:00, revine pe micile ecrane în aceastã toamnã cu un nou sezon. Cele mai importante subiecte ale zilei, poveşti de viaţã unice, dezvãluiri emoţionante ale invitaţilor, dar şi informaţii în premierã, toate vor fi dezbãtute în platoul emisiunii, alãturi de un panel de experţi în domeniu.  

×
Subiecte în articol: Acces Direct
Parteneri
Calitatea aerului din România, afectată de praful saharian
x close